mf logo
Hej, vad letar du efter

Panatta

Passion · Elegans · Innovation

Hem » Varumärken » Panatta

Panatta är ett italienskt premiummärke där varje produkt tillverkas med hjärta och finess. Träningsmaskinerna och utrustningen är designade för motstå fysisk aktivitet och hålla i en livstid. Med produkter från Panatta kan ni vara säkra på att få pålitlig, funktionell och estetiskt tilltalande utrustning av hög kvalité.

atelier3_webP_2650x1770

Design, innovation och biomekanik

Varje dag arbetar Panatta för att skapa unika och långlivade produkter för olika träningsformer och målgrupper. För att alltid ligga i framkant investerar de ständigt i innovationer som utvecklar och förbättrar sortimentet.

Panattas träningsutrustning håller hög kvalité och är det bredaste på marknaden. För att säkra produktens kvalité, design och innovation används material och teknologi från bilsektorn, läder av bästa kvalité och tekniska tyger som normalt sett används på fartyg. Deras robusta och hållbara produkter möjliggörs av 3-5 mm tjocka och enkelgjutna rör.

Produktion och kvalitetssäkring

All Panattas produktionen utgår från norra Italien i en fabrik på omkring 20 000 kvm. Här tillverkas och utvecklas premiumprodukter utifrån marknaden och kundernas behov. Panatta är ISO-certifierade och använder främst återvinningsbart material i sin produktion för att minimera sin klimatpåverkan. De garanterar att tillverkningen respekterar omgivningen och erbjuder kunder maskiner och utrustning med utmärkt biomekanik som har en minimal inverkan på vår miljö.

Panatta är design, skönhet, kvalitativ spetskompetens, hantverk och extrem passion.

Kontroll över hela processen

I hjärtat av Marche-regionen sprider Panattas anläggningar ut sig på över 20 000 kvm. Här har företaget full kontroll över utvecklingscykeln och produktionsprocessen för varje enskild maskin de producerar – en avgörande faktor för deras lyckade framgångar.

Sport&Fitness 3000m2 gym!

Sport&Fitness i Bredden i Upplands Väsby är Motion&Fitness största Panatta referensgym. Denna megaanläggning fyller hela 3000 m2 golvyta med de senaste träningsmaskinerna från Panatta och gymutrustning MotionFitnessPRO. Denna referensanläggning är en av de största i Norden och vi är enormt stolta att få arbeta med denna gymaktör.

Sport&Fitness har ett brett utbud av Panatta maskiner, cardiomaskiner, fria vikter och en crossfitbur, som täcker de flesta behov av träning för såväl motionären som den inbitna stryketränaren. 

Besök Sport&Fitness Gym, träna ett pass och upplev känslan att träna i de nyaste Panatta maskinerna på marknaden eller bara sug in den impomerande atmosfären i detta gym!

Kontakta oss

I Norrköping finns vårt huvudkontor, butik och lager som ständigt fylls på med produkter och reservdelar för att hålla snabba leveranser samt minimera väntatiden för service och reparationer. Har ni frågor eller vill beställa? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen, 17
602 10, Norrköping
Sverige
Org.nr: 556752-3880

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.