mf logo
Hej, vad letar du efter

Konditionsmaskiner

Bygg upp en professionell cardio-avdelning!

Hem » Konditionsmaskiner

Vi hjälper dig välja rätt konditionsmaskiner!

Motion & Fitness har lång erfarenhet i branschen och hos oss hittar du ett stort utbud av riktigt bra konditionsmaskiner. Att välja rätt typ av konditionsmaskiner till just ditt gym kan vara en utmaning. Vad gillar målgruppen, hur stor plats har du att disponera och hur ser din budget ut. Det är många aspekter som påverkar. Du som företagare kan välja mellan att antingen köpa eller leasa dina konditionsmaskiner. Om du leasar så behöver du inte binda upp ditt kapital. Vi hjälper dig att hitta det du behöver och tar fram ett bra upplägg som passar just ditt behov!

Vårt breda produktsortiment ger dig som kund möjligheten att inreda ditt gym precis som du önskar med de senaste konditionsmaskinerna på marknaden.

Är du nyfiken på det senaste inom konditionsmaskiner? Kontakta oss, så lotsar vi dig genom alla nyheter och möjligheter.

Investera i produkter som håller riktigt hög kvalitet

För oss är det viktigt att all gymutrustning vi erbjuder våra kunder är av absolut högsta kvalitet och håller över tid. För att säkerställa detta samarbetar vi uteslutande med framstående varumärken som delar våra värderingar och lever upp till våra högt satta krav

Vi har själva lång erfarenhet av gymbranschen (även som tidigare gymägare) och har därigenom fått värdefulla insikter om vad som är viktigt för dig som driver gym. 

Konditionsmaskiner för alla tillfällen och miljöer

Målet för oss på Motion & Fitness är att hjälpa er att skapa en tilltalande träningsanläggning som attraherar medlemmar, anställda eller hotellgäster

Vill du kanske skaffa ett löpband eller roddmaskin till föreningsgymmet eller bygga upp en helt ny avdelning med cardiomaskiner på gymmet?

Med ett brett produktsortiment skapar vi det gym ni önskar, anpassat efter budget och önskemål. Tillsammans med er arbetar vi fram en unik och professionell anläggning som andas träningsglädje.  

Konditionsmaskiner

Motion Fitness konditionsmaskiner

Intenza - Cardiomaskiner i toppklass

Panatta konditionsmaskiner

Har du frågor om våra konditionsmaskiner?

Planerar du att starta ett helt nytt gym, eller är du i färd med att modernisera din cardio-avdelning? Vill du ha nyttiga tips och råd kring produktval och koncept?

Tveka inte att höra av dig!

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.