mf logo
Hej, vad letar du efter

Tjänster

Våra heltäckande tjänster gör det smidigt att äga gym

Hem » Tjänster

Kom igång

Har ni fokus på era anställdas välmående eller ska du bygga ett hemmagym för att stärka din egen hälsa? Kanske är du en gymägare som älskar träning och vill skapa lönsamma affärer? Oavsett plan hjälper vi er att göra smarta investeringar. För vägen till bra träning är densamma för oss – det handlar om smart gymutrustning och god service.

Vi hjälper er från idé till ett väl fungerande och attraktivt gym helt enligt er önskemål. Efter lång erfarenhet i branschen har vi lärt oss att det är så ni når bäst resultat.

1

1. Projektering och planering

Att bygga ett gym kräver planering och det finns många aspekter som måste beaktas. Vi på Motion & Fitness underlättar denna process för er. Tillsammans studerar vi er lokal och diskuterar fram ett förslag. Därefter visualiserar vi ert framtida gym med en 3D-layout med en skräddarsydd lösning utifrån era önskemål och behov.

2. Lönsamma affärsmodeller

Att driva företag kräver hårt arbete och att driva ett lönsamt sådant kräver ännu mer. Motion & Fitness underlättar denna process för er genom att vägleda i hur ni blir en framgångsrik och lönsam gymägare.

Tillsammans sätter vi samman och diskuterar allt från affärsplaner och budget till lönsamma affärsmodeller. Med andra ord hjälper vi er att räkna hem investeringen.

2
3

3. Finansiering

Att investera i sin egen och andras hälsa ska vara enkelt. För er som vill köpa gymutrustning erbjuder vi bra finansieringslösningar med några av marknadens ledande finansbolag. Kontakta oss för vidare dialog eller läs mer.

4. Installation

Säkerhet och kvalité är a och o för oss på Motion & Fitness. När ni beställer från oss erbjuder vårt duktiga serviceteam installation av produkterna – oavsett om det är ett komplett gym eller enstaka produkter.

För er och användarnas säkerhet visar och förklarar vi också hur varje maskin fungerar och ska användas.

4
5

5. Utbildning

När ni köper produkter från oss garanterar vi hållbara produkter av hög kvalité. Men för att utrustningen ska behålla sin lång livslängd är det viktigt att ta hand om dem. Därför utbildar vi gärna er personal om produkterna, deras funktioner och hur ni tar väl hand om dem.

Vi erbjuder också workshops på ämnet för företag och bostadsrättsföreningar.

6. Service och serviceavtal

För att er investering ska hålla över tid rekommenderar vi kontinuerlig service av er utrustning. Vi utför service av all gymutrustning som säljs av oss och ni kan på så vis undvika onödiga driftstopp eller oväntade kostnader. För att minimera väntetiden vid reparationer fyller vi ständigt på lagret i Norrköping med reservdelar.

Med ett serviceavtal ser ni till att era träningsmaskiner regelbundet underhålls, servas och repareras med rätt tidsintervall. Med andra ord behåller utrustningen full funktion och ni kan känna er lugna. Självklart skräddarsyr vi ett serviceavtal enligt era behov och önskemål.

6

Kontakta oss

I Norrköping finns vårt huvudkontor, butik och lager som ständigt fylls på med produkter och reservdelar för att hålla snabba leveranser samt minimera väntatiden för service och reparationer. Har ni frågor eller vill beställa? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen, 17
602 10, Norrköping
Sverige
Org.nr: 556752-3880

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.