Tjänster

Våra heltäckande tjänster gör det smidigt att äga gym

Vi vill hjälpa dig att göra smarta investeringar. För dig med hemmagym kan det innebära en investering i din hälsa, medan en gymägare har fokus på lönsamma affärer. Vägen för oss är densamma – bra träning med smart gymutrustning och god service. Med vår långa erfarenhet vet vi att det är så man når bäst resultat. Med våra tjänster hjälper vi dig från investeringsidé till ett välanvänt och fungerade gym, helt enligt dina önskemål.

1 Projektering och planering

Det är många aspekter som måste beaktas när man planerar ett gym. Vi på Motion & Fitness har många års erfarenhet av att bygga och installera väl fungerande gym. Låt oss hjälpa dig med planering och projektering, så du inte fastnar i processen. Oavsett om du sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening eller som inköpare på ett kommersiellt gym så kan vi på Motion & Fitness hjälpa dig fram genom hela processen.

2 Hyra eller leasa gym

Idag är det mer vanligt att våra kunder finansierar sin utrustning via en hyra eller leasing. Fördelen för dig som kund när du t.ex. väljer en hyra, är att du alltid har ny och pålitlig utrustning att erbjuda din personal eller dina kunder. Väljer du att hyra gymutrustningen, så är det vårt ansvar som leverantör att din utrustning servas och repareras löpande. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt. Inga löpande kostnader för service och reparationer, det skall ingå i den fasta månadskostnad. Efter avslutad hyresperiod väljer du själv att behålla den befintliga utrustningen mot ett förutbestämt restvärde, alternativt så installerar vi ny utrustning under en ny hyresperiod. Läs mer om att hyra/leasa gymutrustning.

3 Finansiering

För dig som vill köpa gymutrustning erbjuder vi bra finansieringsmöjligheter. Vi jobbar idag med några utav marknadens ledande finansbolag. Hör av dig till oss om du vill veta mer om finansiering!

4 Installation

När du beställer kompletta gym från oss så kommer vi ut till er och installerar produkterna. Efter installation utbildar vi er, så att ni känner er säkra på maskinerna och hur de ska användas. Motion & Fitness har över 30 års erfarenhet av installation av gymmaskiner och utrustning!

5 Utbildning inom hälsa & träning

Vi erbjuder utbildningar inom hälsa, kost och träning! Vi kommer gärna ut till ditt företag eller gym och utbildar samt håller föreläsningar inom hälsa, personlig träning, kostrådgivning och utför hälsotester. Vi öppnar upp en dialog med dig innan utbildningen för att skräddarsy den efter just dina önskemål. På så sätt får du och de andra deltagarna ut så mycket som möjligt av tiden – vare sig det är kost, motion, livsstil eller ergonomi ni vill lära er mer om. Kontakta oss för prisoffert!

6 Service och serviceavtal

Vi utför service av all gymutrustning som vi säljer. För att minimera din väntetid för reparationer fyller vi ständigt på lagret i Norrköping med reservdelar till våra gymmaskiner. På så sätt undviks onödiga driftstopp och de oväntade kostnader och förluster av kundförtroende till ditt gym som kommer med dem.

Genom att teckna ett serviceavtal ser du till att dina träningsmaskiner får noggrann service med rätt tidsintervall. Vi skräddarsyr serviceavtalet efter dina behov och önskemål. När vi står för regelbundet underhåll, service och nödvändiga reparationer av din träningsutrustning behåller den full funktion och du kan känna dig lugn. Kontakta oss för ytterligare information om hur ett serviceavtal med oss fungerar och vad det kostar. Tillsammans hittar vi en nivå som passar just dig!

Gör serviceanmälan

Har du frågor eller vill beställa? – Tveka inte att kontakta oss!

Andreas Strömsten

Andreas Strömsten

Säljchef