Om oss

Med över 30 års erfarenhet av tränings- och redskapsbranschen

Vi är experter på träningsredskap och har ett av Sveriges mest kompletta utbud av träningsutrustning från välkända varumärken. Vi erbjuder gymmaskiner, redskap, tillbehör och reservdelar samt utför installation och service av maskiner på gym, motions- och träningsanläggningar.

Trygghet, tydlighet och tillsammans!

Vi på Motion & Fitness är experter på träning och hälsa
Under våra 30 år i branschen har vi samlat på oss en stor kunskap kring gymutrustning och träningsredskap. Den erfarenheten har resulterat i att vi nu kan erbjuda ett högkvalitativt, varierande sortiment i olika prisklasser som tillgodoser alla våra kunders behov, stora som små, företag, gym, föreningar och privatpersoner. Vi har också arbetat fram färdiga gymkoncept för våra olika kundgrupper.

För oss är samarbete A och O
Tillsammans med våra kunder vill vi skapa fantastiska lösningar som fyller eller till och med överträffa de behov, krav och önskemål som finns.  Våra långa relationer med kunder lyckas vi skapa genom rak och tydlig kommunikation, att vara en trygg partner som alltid ställer upp och att vi alltid ser till kundens bästa.

Det ska vara enkelt att skapa träningsutrymmen
Vårt fokus ligger på att skapa nöjda, trygga kunder genom att finnas med under hela processen från projektering och planering, till installation, utbildning, kvalitetsuppföljning och serviceavtal.

Vi ser fram emot att hjälpa er att nå era mål
På Motion & Fitness är vi ett sammansvetsat gäng som samarbetar för en så bra upplevelse för oss själva och våra kunder som möjligt. Vi delar med oss av våra erfarenheter och jobbar ständigt med att förbättra oss, våra rutiner och erbjudanden för att vi och våra kunder ska få en så klockren upplevelse som möjligt. Vi tar inte bara ansvar för affären utan också att skapa en trivsam stämning och arbetsmiljö i alla våra uppdrag, på vårt kontor och ute hos våra kunder.

Vi erbjuder:

 • Över 30 års erfarenhet

 • Stabil samarbetspartner

 • Trygg leverantör

 • Gymutrustning från välkända varumärken

 • Bra serviceavtal

 • Stort utbud och enkel beställning i webbutik

 • Färdiga gymkoncept

 • Leasingavtal

 • Kvalitétsuppföljning

 • Utbildningar

 • Skräddarsydda gymlösningar

 • 3D-ritningar i planeringsstadiet

Super företagen 2018

Motion & Fitness är ett Superföretag!

Vi är mycket stolta över att vara utsett till ett av Superföretagen 2018. En utmärkelse som vi tilldelats flera år i rad och som delas ut av Bisnode och Veckans Affärer och som mindre än en promille av Sveriges företag får. Bisnode har identifierat och rankat företagen utifrån deras ekonomiska prestationer. Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren. För att nå status som Superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för Superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna. Av alla existerande aktiebolag kom endast 728 företag med på 2018.

Träningsutrustning från välkända varumärken

Vi är representant för och säljer följande varumärken i Sverige: Panatta Sport, Reaxing, motion&fitness PRO, Hoist LeMond, Ovation och Circle Fitness. Vi har direktimport av gymgolv och alla typer av gymtillbehör. Dessutom kan ett stort produktsortiment för hemmaträning med fördel köpas direkt i vår webbutik.

motionfitness_leverantörer

Bill Karlsson

Ägare

bill@motionfitness.se

Bakgrund inom tränings/redskapsbranschen

Bill har varit en aktiv styrkelyftare och jobbat inom redskaps- och träningsbranschen i över 30 år. Bill har även drivit gymanläggning i egen regi hemma i Norrköping.

Erfarenhet

Bill har med sina över 30 år i redskaps- och träningsbranschen varit med och sett hur marknaden och fitness-industrin har utvecklats framåt. Bill är en väldigt driven och målmedveten person och drivs av att hjälpa våra kunder att tillsammans med oss bli framgångsrika.

Andreas Strömsten

Säljchef/Ägare

0707-42 42 03
andreas@motionfitness.se

Bakgrund inom tränings/redskapsbranschen

Andreas har en gedigen bakgrund inom idrott, träning och hälsa. Andreas har varit aktiv inom idrott sedan barnsben och har spelat fotboll, innebandy och ishockey på elitnivå. Andreas tränar idag regelbundet och har därifrån även skapat sig en väldigt bred kunskap inom träningsutrustning och hur man som bäst kan utforma gymmen ur funktionell, men även ur estetisk, synvinkel. Andreas har varit verksam i branschen i över 10 år.

Erfarenhet

Andreas började jobba som servicetekniker och gick därifrån över till att jobba med försäljning, då han kände att alltför många säljare sålde fel produkter till fel ställen. Detta fick han erfara många gånger då han var ute på servicefältet och lagade maskiner. Andreas har en bred kunskap inom försäljning av träningsutrustning.

Vad kan Andreas hjälpa dig med?

Andreas kan hjälpa dig genom hela processen – från tanke till handling – när det kommer till investering av träningsutrustning i såväl hemmet, företaget, hotellet, bostadsrättsföreningen eller gymmet. Han leder dig igenom hela processen och får dig att känna dig trygg i dina val och att du gör rätt val för framtiden. Andreas brinner mycket för att hjälpa sina kunder till att lyckas med sina investeringar och få utrustningen att användas och inte bara bli en investering som står och inte nyttjas. Har du tankar om att investera i träningsutrustning kontakta Andreas idag för att diskutera dina tankar.

Anna Miller

VD/Ägare

0730–319 886

anna@motionfitness.se

Camilla Walltorp

Marknad

011-470 30 81

camilla@motionfitness.se

John Nilsson

Säljare

0737–463 499

john.nilsson@motionfitness.se

Daniel Johansson

Säljare

073-093 61 45

daniel.johansson@motionfitness.se

Mattias Carlsson

Serviceansvarig

0737–460 767

mattias@motionfitness.se

Adam Thuesen

Installationsledare & Servicetekniker

0722–508 614

adam@motionfitness.se

Eric Ohlén

Servicetekniker

0709–135 061

eric@motionfitness.se

Simon Johansson

Servicetekniker

0737–460 767

simon@motionfitness.se

Teo Bredberg

Servicetekniker

011-470 30 81

Har du frågor eller vill beställa? – Tveka inte att kontakta oss!

Andreas Strömsten

Andreas Strömsten

Säljchef