Om oss

Med över 30 års erfarenhet av tränings- och redskapsbranschen

Vi är experter på träningsredskap och har ett av Sveriges mest kompletta utbud av träningsutrustning från välkända varumärken. Vi erbjuder gymmaskiner, redskap, tillbehör och reservdelar samt utför installation och service av maskiner på gym, motions- och träningsanläggningar.

Trygghet, tydlighet och tillsammans!

Vi på Motion & Fitness är experter på träning och hälsa
Under våra 30 år i branschen har vi samlat på oss en stor kunskap kring gymutrustning och träningsredskap. Den erfarenheten har resulterat i att vi nu kan erbjuda ett högkvalitativt, varierande sortiment i olika prisklasser som tillgodoser alla våra kunders behov, stora som små, företag, gym, föreningar och privatpersoner. Vi har också arbetat fram färdiga gymkoncept för våra olika kundgrupper.

För oss är samarbete A och O
Tillsammans med våra kunder vill vi skapa fantastiska lösningar som fyller eller till och med överträffa de behov, krav och önskemål som finns.  Våra långa relationer med kunder lyckas vi skapa genom rak och tydlig kommunikation, att vara en trygg partner som alltid ställer upp och att vi alltid ser till kundens bästa.

Det ska vara enkelt att skapa träningsutrymmen
Vårt fokus ligger på att skapa nöjda, trygga kunder genom att finnas med under hela processen från projektering och planering, till installation, utbildning, kvalitetsuppföljning och serviceavtal.

Vi ser fram emot att hjälpa er att nå era mål
På Motion & Fitness är vi ett sammansvetsat gäng som samarbetar för en så bra upplevelse för oss själva och våra kunder som möjligt. Vi delar med oss av våra erfarenheter och jobbar ständigt med att förbättra oss, våra rutiner och erbjudanden för att vi och våra kunder ska få en så klockren upplevelse som möjligt. Vi tar inte bara ansvar för affären utan också att skapa en trivsam stämning och arbetsmiljö i alla våra uppdrag, på vårt kontor och ute hos våra kunder.

Vi erbjuder:

 • Över 30 års erfarenhet

 • Stabil samarbetspartner

 • Trygg leverantör

 • Gymutrustning från välkända varumärken

 • Bra serviceavtal

 • Stort utbud och enkel beställning i webbutik

 • Färdiga gymkoncept

 • Leasingavtal

 • Kvalitétsuppföljning

 • Utbildningar

 • Skräddarsydda gymlösningar

 • 3D-ritningar i planeringsstadiet

Super företagen 2018

Motion & Fitness är ett Superföretag!

Vi är mycket stolta över att vara utsett till ett av Superföretagen 2018. En utmärkelse som vi tilldelats flera år i rad och som delas ut av Bisnode och Veckans Affärer och som mindre än en promille av Sveriges företag får. Bisnode har identifierat och rankat företagen utifrån deras ekonomiska prestationer. Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren. För att nå status som Superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för Superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna. Av alla existerande aktiebolag kom endast 728 företag med på 2018.

Träningsutrustning från välkända varumärken

Vi är representant för och säljer följande va