mf logo
Hej, vad letar du efter

Gymlösningar

Motion & Fitness - din självklara gympartner

Hem » Gymlösningar

Investera i ett friskare liv

För en attraktiv träningsanläggning

Med över 30 års erfarenhet av att leverera träningsutrustning vet vi vad som är viktigt. Därför är det en självklarhet för oss att samarbeta med varumärken av hög kvalité och erbjuda service i världsklass. Tillsammans med er skapar vi en gymlösning som passar er budget, vision och lokal.

Långsiktig kvalitet

Bra serviceavtal, support & underhåll

Välj färdigt gympaket eller helt anpassat till era behov

Möjlighet att leasa eller hyra gymutrustning

Över 30 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen

Våra gymlösningar

Våra gympaket

Representerar ni ett stort företag, en liten bostadsrättsförening eller är du en träningsglad privatperson som vill bygga ett gym? Oavsett vad hjälper vi på Motion & Fitness till att sätta samman ett gym med träningsutrustning av hög kvalité från ledande varumärken – allt utifrån era förutsättningar och önskemål. Välj mellan våra färdiga gympaket eller skräddarsy en egen gymlösning!

Kommersiella gym

Driver eller representerar ni ett gym eller en träningsanläggning som vill köpa in träningsmaskiner och utrustning? Vi på Motion & Fitness erbjuder professionella träningsmaskiner för kommersiellt bruk med service i världsklass och har gedigen erfarenhet av installation, service och högkvalitativa träningsmaskiner och träningsredskap. Hos oss får ni förstklassig träningsutrustning från varumärken som Panatta, Reaxing, Circle Fitness och Motion&FitnessPRO.

Företagsgym

Funderar ni på att investera i ett personalgym för att stärka era anställdas hälsa? Vi på Motion & Fitness hjälper er att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Med vår erfarenhet hjälper vi er att ta fram en gymlösning och skapa ett företagsgym för just er arbetsplats. Bestäm storleken på gymmet med ett av våra gympaket eller ta hjälp av oss för att skapa ett helt kundanpassat företagsgym. Vi omvandlar er idé till verklighet och ni får en gymlösning som fyller ert behov!
BRF gym motion&fitness Opalen

BRF gym

Har ni bestämt er för att bygga ett gym i bostadsrättföreningens lokaler, vill ta in en offert eller har frågor om processen? Oavsett var i planeringen ni befinner er hjälper vi på Motion & Fitness gärna till! Vi har gedigen erfarenhet när det kommer till att planera, installera och driftsätta BRF gym – stora som små. Bland våra gympaket, med träningsmaskiner och utrustning av hög kvalité, kan ni välja en färdigpaketerad lösning. Hittar ni inget som passar er hjälper vi till att skapa en unik gymlösning som passar föreningens behov och önskemål.

Hotellgym

Genom att erbjuda era gäster möjlighet att träna under sin vistelse blir ert hotell ett attraktivare val för besökare och affärsresenärer. Låt oss hjälpa er från start till mål! Vi på Motion & Fitness skräddarsyr en gymlösning för ert hotell, pensionat eller spa och hjälper till med allt från planering, installation och service för stora och små gym. Välj mellan våra färdiga gympaket eller sätt samman ett unik gym tillsammans med oss.
Företagspaket

Hemmagym

Funderar du på att bygga ett hemmagym eller vill komplettera med träningsutrustning? Vi på Motion & Fitness har god kunskap inom hälsa, träning och gymutrustning och hjälper gärna till att sätta samman ett hemmagym anpassat för just dina behov. Självklart tar vi dig genom hela processen och ger dig tips & råd. 

Utegym

Älskar ni frisk luft och rörelse och går i tankarna att bygga ett professionellt utegym? Oavsett hur långt ni kommit i er planering bidrar vi på Motion & Fitness gärna med kunskap och erfarenhet. Kontakta oss för mer information eller utforska vårt sortiment av högkvalitativa produkter. Tillsammans skapar vi ett utegym utifrån era förutsättningar och önskemål.
Utegym uterigg motionfitnesspro

Crossfit & Gym

Driver ni en anläggning eller ett gym som erbjuder crossfit? Eller funderar ni på att starta ett med fokus på crossfit? Då vill ni självklart erbjuda en plats som andas hög kvalité och smart träning. Vi på Motion & Fitness tar er igenom hela processen – från idé till färdigställd anläggning och tillsammans skapar vi en crossfitbox som passar just era medlemmar.

Kontakta oss

I Norrköping finns vårt huvudkontor, butik och lager som ständigt fylls på med produkter och reservdelar för att hålla snabba leveranser samt minimera väntatiden för service och reparationer. Har ni frågor eller vill beställa? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen, 17
602 10, Norrköping
Sverige
Org.nr: 556752-3880

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.