motion
&fitness

Hej, vad letar du efter

Varumärken

Vi hjälper våra kunder att nå sina mål

Hem » Varumärken

För oss är det viktigt att all gymutrustning är av hög kvalité och har en lång livslängd. Därför säljer och arbetar vi med företag som har liknande värderingar. Hos oss hittar ni träningsutrustning och maskiner från premiummärken som Panatta, Reaxing, Circle Fitness och Motion&FitnessPRO.

Hos oss hittar ni ett brett utbud av produkter från dessa varumärken. Det gör att vi kan skräddarsy och anpassa det mesta, helt enligt era önskemål. Dessutom tillhandahåller vi golv och andra typer av tillbehör som behövs i ett gym.

Circle Fitness

Circle Fitness tror på kraften av rörelse för att hålla kroppen frisk och glad. Med kunden i fokus skapar de en träningsupplevelse som är både sofistikerad, enkel och annorlunda. Circle Fitness garanterar anpassade produkter efter er behov, liksom utrustning designad för att överträffa era förväntningar. 

Motion&FitnessPRO

Motion&FitnessPRO är ett svenskt varumärke som andas träningsglädje och där varje produkt genomsyras av funktion och design. Med ett brett sortiment av utrustning och träningsmaskiner riktar det sig till företag, hotell, brf, gymanläggningar och privatpersoner som värderar hög kvalité och smarta lösningar. 

Panatta

Panatta är ett italienskt premiummärke där varje produkt tillverkas med hjärta och finess. Träningsmaskinerna och utrustningen är designade för motstå fysisk aktivitet och hålla i en livstid. Med produkter från Panatta kan ni vara säkra på att få pålitlig, funktionell och estetiskt tilltalande utrustning av hög kvalité. 

Reaxing

Reaxing är ett annorlunda koncept och ett unikt sätta att träna på. Redskapen är utformade för att skapa oförutsägbara rörelser som tränar upp människans sinnen, förbättrar hennes reaktivitet och ökar hennes prestanda. Med Reaxing tar ni er funktionella träning till en helt ny nivå. 

Intenza

Intenza is a global premium fitness and lifestyle brand. Intenza vision is to offer sustainable health and fitness solutions that celebrate the power of holistic health – mind, body and soul. Intenza products are made without compromise.  No detail is too small and no process is too much when it comes to achieving excellence.

Abilica

Panatta är Passion, elegans och innovation

Panattas gymutrustning är designad, producerad och testad i Italien. Det ger ett resultat av innovativa produkter och produktprocesser. Panatta ligger i en ort i norra Italien som heter Apiro och här finns en fabrik om 20 000 kvm med tillverkning, utveckling och ett visningsrum om 1200 kvm.

Kontakta oss

I Norrköping finns vårt huvudkontor, butik och lager som ständigt fylls på med produkter och reservdelar för att hålla snabba leveranser samt minimera väntatiden för service och reparationer. Har ni frågor eller vill beställa? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping
Org.nr: 556752-3880

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.