Varumärken

Vi hjälper våra kunder att nå sina mål!

Motion&Fitness har över 30 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen. Vi är representant för bl a Panatta Sport, Reaxing, LeMond, Motion & Fitness PRO och Circle Fitness vars varumärken vi marknadsför och säljer i Sverige. Många varumärken, massor av produkter, allt för att kunna skräddarsy produkterna efter kundens önskemål. Vi tillhandahåller golv och alla typer av tillbehör. Vi säljer även Cardionics Löpband i Sverige och internationellt, främst till räddningstjänst och inom vård och rehabilitering. Till privatpersoner erbjuder vi Abilicas hela produktsortiment samt vår nyhet Reebook Home för hemmaträning som med fördel kan köpas direkt i vår webbutik.

Panatta

Panatta är Passion, elegans och innovation

Panattas gymutrustning är designad, producerad och testad i Italien. Det ger ett resultat av innovativa produkter och produktprocesser. Panatta ligger i en
ort i norra Italien som heter Apiro och här finns en fabrik om 20 000 kvm med tillverkning, utveckling och ett visningsrum om 1200 kvm.

Läs mer om Panatta!
Reaxing gymutrustning

Reaxing

”Reaxing is a Lifestyle, A new way of moving, thinking & training”
Det unika konceptet bygger sin framgång på att redskapen är utformade för att skapa oförutsägbara rörelser, eller metoden ”Sudden Dynamic Impulse” som är det korrekta uttrycket.  Metoden går ut på att träna dina sinnen, förbättra din reaktivitet och öka din prestanda. På så sätt har Reaxing tagit funktionell träning till en ny nivå. Maximera prestationen och förbränningen,  minimera risken för skador.
Med gradvis frisättning av övervakade impulser, genom ljus, ljud och taktila stimuleringar tvingas du aktivera snabba neuromuskulära reaktioner. Oförutsägbarhet i träningen ökar kvaliteten i träningen. Träningen är mångsidig och anpassningsbar både gällande styrka och uthållighet. Funktioner som gör träningen lämplig för så gott som alla.

Läs mer om Reaxing!
hoist lemond gym

Hoist LeMond

Högkvalitativa  Indoorcyklar för kommersiella verksamheter och gym. Snygg design och ny teknik gör dessa cyklar enkla att använda och lätta att t ex koppla upp till sin telefon.

Läs mer om Hoist LeMond!
Logotyp Motion&Fitness PRO

Motion&Fitness PRO

Vi har ett eget sortiment av högkvalitativ träning- och gymutrustning. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vår verksamhet och produkter  för att kunna erbjuda så hållbara och miljövänliga lösningar och alternativ som möjligt.

Läs mer om Motion&Fitness PRO

Har du frågor eller vill beställa? – Tveka inte att kontakta oss!

Andreas Strömsten

Andreas Strömsten

Säljchef