mf logo
Hej, vad letar du efter

Varumärken

Vi hjälper våra kunder att nå sina mål

Hem » Varumärken

För oss är det viktigt att all gymutrustning är av hög kvalitet, det vill säga en lång livslängd. Därför säljer och arbetar vi med företag som har liknande värderingar. Hos oss hittar du träningsutrustning och maskiner från premiummärken som Panatta, Intenza, Motion Fitness och Circle Fitness.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter från dessa varumärken. Det gör att vi kan skräddarsy och anpassa det mesta, helt enligt dina önskemål. Dessutom tillhandahåller vi golv och andra typer av tillbehör som behövs i ett gym.

Circle Fitness

Circle Fitness tror på kraften av rörelse för att hålla kroppen frisk och glad. Med kunden i fokus skapar de en träningsupplevelse som är både sofistikerad, enkel och annorlunda. Circle Fitness garanterar anpassade produkter efter dina behov, liksom utrustning designad för att överträffa dina förväntningar. 

Motion Fitness

Motion Fitness är ett svenskt varumärke som andas träningsglädje och där varje produkt genomsyras av funktionell design. Med ett brett sortiment av utrustning och träningsmaskiner riktar det sig till företag, hotell, brf, gymanläggningar och privatpersoner som värderar hög kvalitet och smarta lösningar. 

Panatta

Panatta är ett italienskt premiummärke där varje produkt tillverkas med hjärta och finess. Träningsmaskinerna och utrustningen är designade för att motstå hög belastning och hålla i en livstid. Med produkter från Panatta kan du vara säker på att få pålitlig, funktionalitet och estetiskt tilltalande utrustning av högsta kvalitet. 

Intenza

Intenza är ett globalt premiumvarumärke inom träning och livsstil. Intenzas vision är att erbjuda hållbara hälsolösningar och träningsutrustning som hyllar kraften i holistisk hälsa – sinne, kropp och själ. Intenzas produkter tillverkas utan kompromisser. Inget detalj är för liten och ingen process är för omfattande när det handlar om att uppnå excellens. Intenzas miljö- och hållbarhetsengagemang är bland de ledande i träningsbranschen.

Abilica

Panatta är Passion, elegans och innovation

Panattas gymutrustning är designad, producerad och testad i Italien. Det ger ett resultat av innovativa produkter och produktprocesser. Panatta ligger i en ort i norra Italien som heter Apiro och här finns en fabrik om 20 000 kvm med tillverkning, utveckling och ett visningsrum om 1200 kvm.

Kontakta oss

I Norrköping finns vårt huvudkontor, butik och lager som ständigt fylls på med produkter och reservdelar för att hålla snabba leveranser samt minimera väntatiden för service och reparationer. Har ni frågor eller vill beställa? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen, 17
602 10, Norrköping
Sverige
Org.nr: 556752-3880

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.