mf logo
Hej, vad letar du efter

Motion Fitness

Med passion för funktion och design

Hem » Varumärken » Motion och fitness pro

Motion Fitness är ett svenskt varumärke som andas träningsglädje där varje produkt genomsyras av funktionell design. Med ett brett sortiment av utrustning och träningsmaskiner riktar det sig till företag, hotell, brf, gymanläggningar och privatpersoner som värderar hög kvaliet och smarta lösningar. 

Funktionella och tilltalande produkter

Efter lång tid i branschen, och med en stor passion för träning och hälsa, vet vi vilka produkter och funktioner som är uppskattade. Men också vilka som efterfrågas. Därför skapade vi Motion Fitness – Motion Fitness egna produktvarumärke.

Motion Fitness är funktion, men också design. Med gymutrustning från oss garanterar vi ett modernt och estetiskt tilltalande gym med funktioner som fyller, eller i bästa fall, överträffar dina behov, krav och önskemål.

Utvecklas med oss

Vi vill att du ska utvecklas när du tränar. Därför har vi skapat produkter som hjälper dig på din hälsoresa. Med produkter från Motion Fitness kan du vara säker på högkvalitativ träningsutrustning när du arbetar mot dina träningsmål – oavsett om det handlar om kondition, styrka eller rörlighet.

Produktbredd

Motion Fitness riktar sig till en bred målgrupp. Det ställer krav på ett brett sortiment som tilltalar många. Samhället och människors behov utvecklas konstant, därför strävar vi efter att kontinuerligt utöka, anpassa och justera vårt sortiment. Vi är inte rädda för att skapa kundanpassade produkter och uppmuntrar alltid våra kunder att höra av sig med konstruktiv feedback. Vår uppgift är trots allt att skapa produkter som fungerar för dina behov.

Teknik, Tjänst & Funktion

Varje dag jobbar Panatta med innovation på sin egen design- och utvecklingsavdelning samtidigt som de väljer att samarbeta med de bästa internationella design- och ingenjörsbyråerna. Exempel på detta är t ex en innovativ, tredimensionell och automatiserad svetsprocess som utför högkvalitativ montering.

Ett automatiska pulverlackeringssystemet som tillsammans med fyra lackfärger ger optimal rostbeständighet. Materialet i stoppningen underlättar kontrollen av mjukhet och motstånd på sätena enligt kundens behov.

Kontakta oss

I Norrköping finns vårt huvudkontor, butik och lager som ständigt fylls på med produkter och reservdelar för att hålla snabba leveranser samt minimera väntatiden för service och reparationer. Har ni frågor eller vill beställa? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen, 17
602 10, Norrköping
Sverige
Org.nr: 556752-3880

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.