mf logo
Hej, vad letar du efter

Träningsmaskiner

Stort utbud av professionell gymutrustning

Hem » Träningsmaskiner

Vi hjälper dig hitta rätt gymmaskiner!

Motion & Fitness har lång erfarenhet i branschen och hos oss hittar du ett stort utbud av riktigt bra träningsmaskiner. Vi erbjuder maskiner från PanattaIntenzaCircle Fitness och vårt eget märke Motion&FitnessPRO

Har du ett företag kan du välja mellan att antingen köpa eller leasa träningsmaskiner. Vi hjälper dig att hitta det du behöver och tar fram ett bra upplägg som passar just ditt behov!

Vårt breda produktsortiment ger dig som kund möjligheten att inreda ditt gym precis som du önskar med de senaste träningsmaskinerna och tillbehören.

Om du bestämt dig för att modernisera ditt gym eller starta ett helt nytt så är det många beslut som väntar dig. Tveka inte! Ta hjälp av oss, så lotsar vi dig genom hela processen. Boka ett första möte, så skapar vi en unik och professionell lösning som passar just dina förutsättningar!

Bild på gymanläggning Sport&Fitness från Motion&Fitness

Produkter som håller riktigt hög kvalitet

För oss är det viktigt att all gymutrustning vi erbjuder våra kunder är av absolut högsta kvalitet och håller över tid. För att säkerställa detta samarbetar vi uteslutande med framstående varumärken som delar våra värderingar och lever upp till våra högt satta krav

Vi har själva lång erfarenhet av gymbranschen (även som tidigare gymägare) och har därigenom fått värdefulla insikter om vad som är viktigt för dig som driver gym. 

Träningsmaskiner för alla tillfällen och miljöer

Målet för oss på Motion & Fitness är att hjälpa er att skapa en tilltalande träningsanläggning som attraherar medlemmar, anställda eller hotellgäster

Vill du kanske skaffa en stakmaskin till föreningsgymmet eller ett smart och praktiskt multigym som ger möjlighet till mångsidig träning i ett mindre utrymme?

Med ett brett produktsortiment skapar vi det gym ni önskar, anpassat efter budget och önskemål. Tillsammans med er skapar vi en unik och professionell anläggning som andas träningsglädje.  

Träningsmaskiner

Träningsmaskiner med viktmagasin hör till de allra vanligaste på ett kommersiellt gym, men passar även bra i andra miljöer.

En gymmaskin med plateload (s.k. friviktsmaskin) kan du ladda på så mycket vikt som du önskar och träna efter dina förutsättningar. 

I ett multigym (multistation) kan du träna en massa olika muskelgrupper. Det är en praktisk träningsmaskin om du exempelvis har en begränsad yta.

Många gymmaskiner kan anpassas och användas på ett mångsidigt sätt med hjälp av många olika typer av handtag. Se vårt stora utbud av draghandtag här. 

Panatta träningsmaskiner

MFPRO träningsmaskiner

Har du frågor om våra träningsmaskiner?

Planerar du att starta ett gym, eller är du i färd med att modernisera ditt befintliga? Har du kikat igenom vårt utbud och har frågor?

Tveka inte att höra av dig!

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.