mf logo
Hej, vad letar du efter

Circle Fitness

Träning ska vara enkelt och roligt

Hem » Varumärken » Circle fitness

Circle Fitness tror på kraften av rörelse för att hålla kroppen frisk och glad. Med kunden i fokus skapar de en träningsupplevelse som är både sofistikerad, enkel och annorlunda. Circle Fitness garanterar anpassade produkter efter er behov, liksom utrustning designad för att överträffa era förväntningar. 

Design och tilltalande produkter

Circle Fitness erbjuder produkter perfekta för konditionsträning som förhöjer glädjen i träningspassen. Utrustningen och de tilltalande produkterna är tillverkade med hållbarhet i åtanke, designade för kundens behov och för att överraska. Med produkter från Circle Fitness tar ni träningen till nästa nivå.

Innovation och kvalité

Med teknologi och kunskap från hela världen utvecklar Circle Fitness användarvänliga produkter för den som vill få ut mer av sitt träningspass. Genom innovativa appar och program, såsom My Performance, Body Manager och CircleFit App, kan ni med enkla medel få bättre kontroll över er träning och maximera resultatet av den.

Produktbredd

Circle Fitness produkter är skapade med kundens behov och motivationsfaktorer i åtanke. Därför har deras träningsmaskiner kraftfulla motorer, intuitiva användargränssnitt och bra ergonomi. Det är den perfekta blandningen av värde, hållbarhet och bekvämlighet.

För att skapa den ultimata träningsupplevelsen erbjuder Circle Fitness innovativa, engagerande och smarta konsoler. Med dem får användaren en mängd olika funktioner; ultrasnygg prestanda, kristallskarpa bilder och snabb responstid, som optimerar träningsglädjen.

Interaktiva appar

Circle Fitness har utformat CircleCloud Go, en plattform fylld av smarta och interaktiva funktioner. Med unika och välutformade appar underlättar de resan mot uppsatta träningsmål på ett roligt och lättillgängligt sätt.

Kontakta oss

I Norrköping finns vårt huvudkontor, butik och lager som ständigt fylls på med produkter och reservdelar för att hålla snabba leveranser samt minimera väntatiden för service och reparationer. Har ni frågor eller vill beställa? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen, 17
602 10, Norrköping
Sverige
Org.nr: 556752-3880

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.