motion
&fitness

Hej, vad letar du efter

Träningsutrustning

Utrusta ditt gym med de allra bästa tillbehören!

Hem » Träningsutrustning

Bra träningsutrustning - för ett mångsidigt gym

Motion & Fitness har lång erfarenhet i branschen och hos oss hittar du ett stort utbud av riktigt bra träningsutrustning. Vi vet hur viktigt det är med funktionalitet, hållbarhet och kvalitet när det kommer till träningsutrustning. Därför har vi tagit fram vårt egna märke Motion&FitnessPRO

Vårt breda produktsortiment ger dig som kund möjligheten att skapa ett gym som kan användas på många olika sätt och passa för flera olika målgrupper.

Kanske är det dags att modernisera gymutrustningen eller så är du helt nystartad och är i behov av ett bra koncept. Det är nu som det roliga börjar – att få fylla upp gymmet med riktigt bra träningsutrustning. Vill du ha en guidande hand genom processen? Tveka inte att ta kontakt med oss! Boka ett första möte, så skapar vi en unik och professionell lösning som passar just dina förutsättningar!

Välj produkter av riktigt hög kvalitet!

För oss är det viktigt att all gymutrustning vi erbjuder våra kunder är av absolut högsta kvalitet och håller över tid. För att säkerställa detta samarbetar vi uteslutande med framstående varumärken som delar våra värderingar och lever upp till våra högt satta krav

Vi har själva lång erfarenhet av gymbranschen (även som tidigare gymägare) och har därigenom fått värdefulla insikter om vad som är viktigt för dig som driver gym. 

Tyngdlyftning eller funktionell träning - eller både och?

Målet för oss på Motion & Fitness är att hjälpa er att skapa en tilltalande träningsanläggning som attraherar medlemmar, anställda eller hotellgäster

Är din målgrupp bara intresserad av tyngdlyftning eller känns funktionsträning mer som ett vinnande koncept? Är målgruppen stor så kanske en kombination är det rätta valet.

Med ett brett produktsortiment skapar vi det gym ni önskar, anpassat efter budget och önskemål. Tillsammans med er skapar vi en unik och professionell anläggning som andas träningsglädje.  

Träningsutrustning

Kombinera skivstänger och viktskivor (bumper plates) så som du önskar! Hitta träningsutrustning för crossfit och tyngdlyftning.

Vi har ett stort utbud av olika slags hantlar. Välj bland gummihantlar, Hexhantlar eller varför inte satsa på bra kettlebells!

Bra förvaring är viktigt. Var sak har sin plats – även i ett gym. Se till att utrusta gymmet med exempelvis bra hantelställ.

Här har vi samlat bra träningsutrustning för funktionsträning. Satsa på en bra balansplatta, bosuboll eller pilatesboll till gymmet!

Rekomenderade produkter

MFPRO funktionell träning

Har du frågor om träningsutrustning?

Planerar du att starta ett gym, eller är du i färd med att modernisera ditt befintliga? Det är oftast när man ska börja fylla upp gymmet med träningsutrustning som de flesta frågor dyker upp.

Tveka inte att höra av dig! Vi hjälper dig!

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.