motion
&fitness

Hej, vad letar du efter

Reaxing

Ett nytt sätt att träna, tänka och röra sig på

Hem » Varumärken » Reaxing

Reaxing är ett annorlunda koncept och ett unikt sätta att träna på. Redskapen är utformade för att skapa oförutsägbara rörelser som tränar upp människans sinnen, förbättrar hennes reaktivitet och ökar hennes prestanda. Med Reaxing tar ni er funktionella träning till en helt ny nivå. 

Impulser och reaktioner

Reaxing arbetar med anpassade träningsprogram som passar alla, oavsett ålder och fysik. Med gradvis frisättning av övervakade impulser genom ljus, ljud och taktil stimulering tvingas användaren att aktivera snabba neuromuskulära reaktioner. Oförutsägbarheten ökar kvalitén på träningen och maximerar prestation och förbränning, samtidigt som den minimerar risken för skador. 

Resultat

Genom patenterade teknologi och ett nytt sätt att träna på ökar effekterna av er träning med utrustning från Reaxing. Ökad metabolisk aktivitet, muskulär respons och förbättrad återhämtning är bara några av de positiva effekterna. Det är också ett väldigt roligt sätt att träna på. 

Idag är det en populär metod som används runt om i världen av professionella fotbollsklubbar, rehabcenter och gym.

Utbildning

Eftersom Reaxings utrustning är annorlunda och baseras på ett unikt koncept är det inte självklart hur allt fungerar och ska användas. På Motion & Fitness tror vi på kunskap och praktisk erfarenhet. Genom utbildning om utrustningen och dess funktioner bidrar vi med detta – för er säkerhet och för att ni ska få ut det mesta av er utrustning alternativt investering!

En unik upplevelse

Med träningsutrustning från Reaxing får ni revolutionerande, unika och patenterade produkter – som det här löpbandet. På ett innovativt sätt har företaget skapat en produkt som får användaren att springa, som om det vore utomhus.

Kontakta oss

I Norrköping finns vårt huvudkontor, butik och lager som ständigt fylls på med produkter och reservdelar för att hålla snabba leveranser samt minimera väntatiden för service och reparationer. Har ni frågor eller vill beställa? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping
Org.nr: 556752-3880

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.