Panatta

PANATTA -PASSION, ELEGANS och INNOVATION!

PANATTA är ett marknadsorienterat företag grundat på principer för kvalitativ förståelse. En referenspunkt för teknisk innovation, stil och känslor. Panatta ser som sitt uppdrag att utforma och göra estetiskt tilltalande, funktionell, pålitlig, långvarig och konkurrenskraftig utrustning för verklig fysisk träning.

Panatta

Panatta är Passion, elegans och innovation

Panattas gymutrustning är designad, producerad och testad i Italien. Det ger ett resultat av innovativa produkter och produktprocesser. Panatta ligger i en
ort i norra Italien som heter Apiro och här finns en fabrik om 20 000 kvm med tillverkning, utveckling och ett visningsrum om 1200 kvm.

Teknik, tjänst och funktion

Varje dag jobbar Panatta med innovation på sin egen design- och utvecklingsavdelning samtidigt som de väljer att samarbeta med de bästa internationella design- och ingenjörsbyråerna. Exempel på detta är t ex en innovativ, tredimensionell och automatiserad svetsprocess som utför högkvalitativ montering. Ett automatiska pulverlackeringssystemet som tillsammans med fyra lackfärger ger optimal rostbeständighet. Materialet i stoppningen underlättar kontrollen av mjukhet och motstånd på sätena enligt kundens behov.

Certifikat

Panatta är ISO 9001-2008 och ISO 14000 certifierad. Företaget arbetar på ett sätt som garanterar maximal respekt för omgivningen genom att minska miljö-
påverkan av produktionen till ett absolut minimum. Panatta använder mycket återvinningsbara material och har nästan full återvinning av komponenterna. Panattas dagliga mål och engagemang är att erbjuda kunderna maskiner med utmärkt biomekanik och låg miljöpåverkan.

Maskiner anpassade för dig

Panatta ger dig möjlighet att anpassa din utrustning och med över 2000 olika färgkombinationer (ram / vaddering) är valmöjligheterna oändliga. Du kommer också att kunna ha din logos broderad på produkten, vilket gör det både unikt och exklusivt.

Se hela Panattas sortiment här!

Exempel på produkter från Monolith

Se hela Monolith-serien här!

Exempel på produkter från Fit Evo

Se hela Fit Evo-Serien här!

Exempel på produkter från Free Weight

Se hela Free Weight-serien här!

Exempel på produkter från Panatta Cardio

Se alla konditionsmaskiner från Panatta här!

Exempel på interiör-produkter från Panatta

Se alla interiör-produkter från Panatta här!

Panatta Climber Fenix

Smith Machine Full

Panatta Gluteus Master

Hip Thrust

Power Smith Dual System

4-station multigym

Har du frågor eller vill beställa? – Tveka inte att kontakta oss!