Motion&Fitness PRO

Välkommen till Motion&Fitness PRO

Motion&Fitness PRO är Motion & Fitness egna varumärke.

Brett sortiment

Vi på Motion & Fitness är experter på träning och hälsa och din självklara samarbetspartner. Under våra 30 år i branschen har vi samlat på oss en stor kunskap kring gymutrustning och träningsredskap.

Den erfarenheten har resulterat i att vi kan erbjuda ett högkvalitativt, varierande sortiment i olika prisklasser som tillgodoser alla våra kunders behov, stora som små, företag, gym, föreningar och privatpersoner. Vi har också arbetat fram färdiga gymkoncept för våra olika kundgrupper. Motion & Fitness har ett av marknadens mest kompletta sortiment.

Tilltalande Produkter

Motion & Fitness produktutveckling fokuserar främst på funktion men även på design. Estetiken i gymmet blir tilltalande med våra produkter. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa fantastiska lösningar som fyller, eller till och med, överträffa de behov, krav och önskemål som finns.

Ansvar för hela kedjan

Motion & Fitness tar ansvar för hela kedjan från produkt till leverans. Alla produkter är kvalitetstestade i våra fabriker innan dem packas och skickas till vårt lager i Norrköping.

Motion & Fitness har tillsammans med sina leverantörer en kvalitetspolicy där alla produkter är CE-märkta och vid leverans gör Motion & Fitness alltid ett säkerhetstest på alla maskiner och produkter. För att sträva efter bästa kundupplevelsen har Motion & Fitness ett eget kompetent serviceteam som levererar och monterar din leverans. Detta för att ha kontroll över processen och att alltid kunna säkerställa nivån på monterade och levererade produkter.

Motion & Fitness är din samarbetspartner!

Kolla in alla Motion&Fitness PRO produkter här!

Har du frågor eller vill beställa? – Tveka inte att kontakta oss!

Andreas Strömsten

Andreas Strömsten

Säljchef