mf logo
Hej, vad letar du efter

Träningsintresserad Lagermedarbetare sökes

september 7, 2023

Nu söker vi en ny kollega! Är det du?

En lagermedarbetare i världsklass!

Vi söker dig som har lagererfarenhet och brinner för det dagliga arbetet på ett lager. Är du dessutom intresserad av träning och har erfarenhet från branschen är det ett extra plus.

Har du några års erfarenhet av lagerarbete och vill ta nästa kliv? Vill du vara en del av ett ambitiöst och expansivt företag och dessutom gillar att utvecklas i din arbetsroll? Då har du nu chansen att bli en del av vårt team.


Om oss

Motion & Fitness är experter på träningsredskap och har över 35 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen. Vi har ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi erbjuder träningsredskap, tillbehör och reservdelar samt installation och service till gym, rehabkliniker, träningsanläggningar, företag, hotell, skolor, myndigheter och privatpersoner. Vi representerar starka och välkända varumärken som motion&fitness PRO, Panatta, Intenza och Circle Fitness vilka vi marknadsför på svenska marknaden och internationellt. Vi är just nu i en expansiv fas och vi växer så det knakar.

På Motion & Fitness är vi ett sammansvetsat gäng som kontinuerligt arbetar över gränserna för att nå bästa möjliga resultat, både för oss och för våra kunder. Vi delar med oss av våra erfarenheter och jobbar ständigt med att förbättra våra rutiner för att kunna leverera bästa möjliga resultat. För oss är kunden och kundupplevelsen alltid i fokus. Vi är trygga, långsiktiga och tydliga i våra relationer, uppdrag och kundlösningar. Vi tar inte bara ansvar för affären utan också att skapa en trivsam stämning och arbetsmiljö i alla våra uppdrag, på vårt kontor och ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lagermedarbetare kommer du självständigt sköta lagerhållningen på vårt lager i Norrköping. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta både inleveranser, utleveranser och lagervård. Truckkörning, lastning och lossning är en del av dina dagliga uppgifter. Som lagermedarbetare kommer du ibland även utföra installationer, service och reparationer av våra träningsprodukter. Du kommer aktivt delta i vecko- och månadsplanering. Att hålla ordning på lagret är A och O för dig och det innefattar bl.a. regelbunden städning, truckvård och andra säkerhetshöjande aktiviteter.

I din roll får du jobba med ett brett produktsortiment från starka premium varumärken som ligger i framkant vad gäller kvalitet som utveckling. Det lanseras ständigt nya produkter på marknaden och det är viktigt att du är intresserad och håller dig uppdaterad vad som sker i branschen. Våra kunder är i huvudsak kommersiella gym, företag, hotell, bostadsrättsföreningar och/eller offentlig sektor.

Din roll är en del av företagets leveranskedja vilket innebär att den behöver fungera effektivt och med ansvarskänsla. Du arbetar nära vår övriga organisation och förstår vikten av att kunna arbeta i ett tight team.

Vi förväntar oss att du
Är en team-player av rang med stark “vi” känsla – “Tillsammans lyckas vi” är dina ledord.

– Du är självgående, tekniskt lagd och backar inte för att ta i
– Du har ett gott ordningssinne och brinner för kvalité
– Du är engagerad och behjälplig inom teamet och i mötet med våra kunder

Kvalifikationer och erfarenhet
– Dokumenterad erfarenhet av lagerverksamhet eller liknande
– B-körkort samt truckkort A1-A4, B1-B4 är ett krav för tjänsten
– Tekniskt lagd med praktisk erfarenhet
– Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
– Meriterande vana att arbeta i lagersystem och transportadministrativa system


Vi erbjuder dig

En roll med stor potential att utveckla dig själv och att arbeta med ett dedikerat team som alla strävar åt samma håll.

– Placering: Norrköping
– Anställningsform: 60%
– Fast lön med möjlighet till provision
– Start omgående

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt till anna@motionfitness.se. Vi kommer stämma av ansökningarna löpande.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Miller, via mail anna@motionfitness.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

// Team Motion&Fitness

Dela inlägget:

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.