mf logo
Hej, vad letar du efter

Regionansvarig säljare sökes

augusti 28, 2023

Är du vår nästa stjärnsäljare i Syd?

Vi söker nu en Regionansvarig säljare inom gymbranschen som kan axla rollen att utveckla vår södra region.

Har du några års erfarenhet av B2B försäljning och vill ta nästa kliv, eller är du redan en etablerad regionsäljare och brinner för träning och vill testa något nytt? Vill du vara en del av ett ambitiöst och expansivt företag och dessutom gillar att utvecklas och utmanas i din arbetsroll? Då har du nu chansen till ett riktigt spännande och utvecklande arbete. Vi befinner oss i en expansiv fas inom företaget och erbjuder en stimulerande och självständig roll för den affärsdrivna och motiverade säljaren i en het gymbransch!


Om oss

Motion & Fitness är experter på träningsredskap och har över 35 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen. Vi har ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi erbjuder träningsredskap, tillbehör och reservdelar samt installation och service till gym, rehabkliniker, träningsanläggningar, företag, hotell, skolor, myndigheter och privatpersoner. Vi representerar starka och välkända varumärken som motion&fitness PRO, Panatta, Intenza och Circle Fitness vilka vi marknadsför på svenska marknaden och internationellt. Vi är just nu i en expansiv fas och vi växer så det knakar.

På Motion & Fitness är vi ett sammansvetsat gäng som kontinuerligt arbetar över gränserna för att nå bästa möjliga resultat, både för oss och för våra kunder. Vi delar med oss av våra erfarenheter och jobbar ständigt med att förbättra våra rutiner för att kunna leverera bästa möjliga resultat. För oss är kunden och kundupplevelsen alltid i fokus. Vi är trygga, långsiktiga och tydliga i våra relationer, uppdrag och kundlösningar. Vi tar inte bara ansvar för affären utan också att skapa en trivsam stämning och arbetsmiljö i alla våra uppdrag, på vårt kontor och ute hos våra kunder.


Dina arbetsuppgifter

I rollen som Regionansvarig säljare kommer du självständigt driva och utveckla försäljning samt jobba för att skapa långsiktiga kundrelationer, främst inom B2B men även B2C. Du arbetar strategiskt med befintliga kunder samt bearbetar potentiella nya kunder på svenska marknaden. Samtidigt som du driver affärer arbetar du med att bygga relationer hos våra blivande kunder och samarbetspartners. Du kommer själv ansvara för att utöka och bygga upp ditt säljdistrikt.

Du arbetar med ett brett produktsortiment från starka premium varumärken som ligger i framkant vad gäller kvalitet som utveckling. Det lanseras ständigt nya produkter på marknaden och det är viktigt att du är intresserad och håller dig uppdaterad vad som sker i branschen. Dina kunder är i huvudsak kommersiella gym, företag, hotell, bostadsrättsföreningar och/eller offentlig sektor. Kontakt sker digitalt , fysiska kundmöten och nätverkande.

Du arbetar nära vår övriga organisation och fösrtår vikten av att kunna arbeta i ett tight team. Rollen innebär mycket delaktighet inom bolaget och du förväntas ta ett stort affärsmässigt ansvar. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Ditt geografiska ansvarsområde omfattar region skåne.

I din roll bidrar du med:

– Hög aktivitetsnivå vad gäller kundbesök och telefonsamtal
– Skapa nya kunder och hjälpa dem bli mer framgångsrika
– Skapa och konsultera fram bästa lösningen för kundens behov
– Utveckla affärsrelationer i regionen vad gäller våra kundsegment
– Aktivitet i sociala medier och dela innehåll
– Representera företaget och våra varumärken på mässor och event

Vi förväntar oss att du:

– Representerar företaget och våra varumärken, både fysiskt och digitalt
– Genererar lönsamhet till verksamheten
– Löpande uppdaterar din produktkunskap för att kunna sälja och utveckla hela företagets produktsortiment
– Arbetar för att öka kundvolymen i ditt distrikt
– Arbetar med kundvård och ökad försäljning till befintliga kunder
– Skapa nya försäljningskanaler
– Följer fastställda rutiner i försäljningsprocessen


Vem är du

Du är en teamplayer av rang med stark “vi” känsla – “Tillsammans lyckas vi” är dina ledord. Du är självgående, hungrig och innehar en stark drivkraft att utveckla och utvecklas på alla affärsmässiga plan och bygga långsiktiga relationer med dina kunder för att nå de gemensamma målen. Du har vana att arbeta med både korta och långa säljprocesser och besitter det tålamod och rutin som de lite längre processerna kräver. Du känner dig trygg att på egen hand driva affärer från start till mål och kommunicera med både nya och befintliga kunder. Du arbetar självständigt och är kommunikativ mot ledning och medarbetare när det behövs. Det är viktigt att du är en relationsskapare och drivs av både fysiska kundmöten och nätverkande. Du är en business-minded person som förstår försäljningsprocessen och är van att bygga upp rutiner och strukturer för ditt arbete, arbeta utifrån dessa samt utvärdera och förbättra dem.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat som Regionsäljare och/eller har dokumenterat goda säljresultat som säljare. Hög ambition och intresse för sälj och branschen är meriterande. Har du starkt nätverk i regionen, intresse för träning samt erfarenhet av försäljning av premiumprodukter är det ytterliggare meriterande


Vi erbjuder dig

– En roll med stor potential att utveckla dig själv och din säljkarriär
– Att vara med på en resa och etablera Motion & Fitness ytterligare på marknaden
– Ett dedikerat team som alla strävar åt samma håll
– En självständig roll med “frihet under ansvar”
– Grundlig utbildning av hela vårt produktområde och säljprocess
– God ersättning baserat på resultat
– Ett jobb i en spännande bransch och en möjlighet att representera några av marknadens största varumärken
– Ett ungt och hungrigt företag som siktar framåt


Körkort och resor i tjänst
B–körkort är krav för tjänsten. Tjänsten kräver även att du har en familjesituation som tillåter resor med övernattning samt att du klarar en hel del tid i bil.

– Placering: Skåne
– Anställningsform: 100%
– Fast lön & provision
– Start efter överenskommelse

Skicka ansökan med personligt brev och CV till andreas@motionfitness.se snarast möjligt. Vi kommer stämma av ansökningarna löpande.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Strömsten via mail andreas@motionfitness.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

// Team Motion&Fitness

Dela inlägget:

mf logo

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.