Leasa gymutrustning

Är du ett nystartat gym och vill hyra gymmaskiner?

Intresset för att leasa gymutrustning har ökat markant under de senaste åren. Många upplever att leasing är ett perfekt sätt att “känna på” vilka gymmaskiner och vilken gymutrustning som passar dem. För dig som planerar att starta ett gym, eller om du är nystartad så kan detta därför vara ett smart sätt att komma igång på.

 • Kapital
  För ett nystartat företag kan det ibland vara svårt att ligga ute med en stor mängd pengar för att köpa in gymutrustning. Du binder inte upp eget kapital, utan kan istället använda det till att investera i ditt företag.

 • Flexibilitet
  När du startat upp ditt gym kan det vara svårt att på förhand veta vilka maskiner och vilken utrustning som dina kunder efterfrågar och använder mest. Här kan det vara viktigt att känna sig fram.
 • Skalbarhet
  Du kan enkelt öka antalet gymmaskiner du hyr efter hur många gymmedlemmar du har. Då behöver du inte tänka på stora investeringar när ditt företag växer.

Vad krävs för att du ska få leasa gymutrustning från oss?

 • För att vi ska kunna sätta upp ett leasingavtal vill vi att du inte ska ha något negativt kapital i ditt företag.
 • Du har ett svenskregistrerat bolag.
 • Du har en affärsplan och en budget (om man är ett nystartat bolag). Vi hjälper er gärna att ta fram detta.

Vilken service ingår när man hyr ett gym?

Vi hjälper er i alla steg. Från att välja ut gymutrustning som kan passa er, till leverans, installation och service. Du kan teckna ett serviceavtal med oss så hjälper vi er på löpande basis, men även om akuta problem skulle uppstå.

Kan man hyra allt i ert utbud?

Ja, oavsett varumärke eller typ av gymmaskiner eller utrustning. Här kan du läsa mer om våra olika varumärken.

Vad kostar det att leasa gymutrustning?

Om du är intresserad av att hyra gymutrustning ber vi dig att kontakta oss på Motion & Fitness så sätter vi ihop en offert till dig, utifrån de produkter ni är intresserade av.

Har du frågor eller vill beställa? –Tveka inte att kontakta oss!

Andreas Strömsten

Andreas Strömsten

Säljchef