Hyra konditionsmaskiner

Dags att uppgradera till modernare konditionsmaskiner?

Går du som gymägare i tankarna att investera i nya maskiner till cardioavdelningen? Är du sugen på att skaffa nya crosstrainers och andra cardiomaskiner? Känner du dig lite osäker på vilket upplägg som blir bäst för ert företag? Motion & Fitness erbjuder ett stort utbud av crosstrainers och många andra konditionsmaskiner. Hos oss kan du också välja att leasa gymutrustningen, istället för att köpa den på en gång.

Välj från ett stort utbud av konditionsmaskiner!

Vill du testa dig fram – börja med att hyra konditionsmaskiner!

Känner du dig osäker på vad era gymbesökare kommer att föredra och vilka maskiner som blir bäst för er? Den ultimata lösningen kan då vara att hyra konditionsutrustning såsom crosstrainers eller spinningscyklar. Då har du möjlighet att ta reda på exakt vilka modeller som dina besökare använder mest. Det ger dig också en unik chans att verkligen testa dig fram bland märken för att ta reda på vilket som blir allra bäst på lång sikt.

Att hyra crosstrainers eller andra cardiomaskiner skapar en lägre tröskel för dig som företagare och gör att du vågar ta steget mot ett modernare gym! Du kan då prova dig fram i större utsträckning tills du hittar den gymutrustning som passar allra bäst. Dessutom ingår service och reservdelar!

Vilka modeller kommer besökarna att föredra och vilket märke kommer funka bäst för oss? Tänk om vi investerar i fel utrustning! Vi har inte råd att göra misstag!

Hitta konditionsutrustning
 • Kapital
  För ett nystartat företag kan det ibland vara svårt att ligga ute med en stor mängd pengar för att köpa in gymutrustning. Du binder inte upp eget kapital, utan kan istället använda det till att investera i ditt företag.

 • Flexibilitet
  När du startat upp ditt gym kan det vara svårt att på förhand veta vilka maskiner och vilken utrustning som dina kunder efterfrågar och använder mest. Här kan det vara viktigt att känna sig fram.
 • Skalbarhet
  Du kan enkelt öka antalet gymmaskiner du hyr efter hur många gymmedlemmar du har. Då behöver du inte tänka på stora investeringar när ditt företag växer.

Slipp oroa dig för service och reservdelar

När du hyr gymutrustning från Motion & Fitness så ingår alltid service och reservdelar. Då är du säker på att få hjälp löpande och i brådskande fall. Vår personal är proffs på den utrustning du valt och löser eventuella problem på ett snabbt och smidigt sätt!

Vad kostar det att hyra crosstrainers och annan konditionsutrustning?

Priset du betalar per månad är helt och hållet beroende av vilken typ av utrustning du är ute efter, hur många maskiner du behöver och framförallt om du väljer att hyra eller leasa. För att ta reda på vad det skulle kosta för dig att hyra eller leasa gymutrustning rekommenderar vi dig att besöka vår hemsida och surfa runt bland vårt stora produktutbud. Du kan enkelt skapa en offertlista som du sedan skickar in till oss – tillsammans med en förfrågan om hyra eller leasing. Vi hör sedan av oss till dig med ett förslag på ett upplägg.

Vem får hyra/leasa konditionsutrustning?

Motion & Fitness erbjuder hyra eller leasing av gymutrustning till företag och föreningar. Vi hyr inte ut till privatpersoner.

Så här kommer du igång med leasing:

 1. Kontrollera att ni uppfyller följande kriterier: Företaget har inte något negativt kapital. Bolaget är svenskregistrerat. Det finns en affärsplan och en budget (om du är nystartad). Vi hjälper annars gärna till att ta fram det!
 2. Surfa sedan runt på vår hemsida för att kika på vårt gedigna utbud av konditionsutrustning! Här hittar du all vår gymutrustning!
 3. Sammanställ en offertlista som du skickar in till oss! Om du har frågor når oss via telefon, email eller via nedanstående kontaktformulär.

Lycka till med din satsning!

Har du frågor eller vill beställa? – Tveka inte att kontakta oss!

Andreas Strömsten

Andreas Strömsten

Säljchef