Kommersiella gym

Kommersiella gym

Professionell gymutrustning för dig som driver gym

Trygg leverantör av kommersiell gymutrustning

Driver eller representerar du ett gym eller en hälsostudio och behöver köpa in träningsmaskiner och utrustning? Letar du efter en gymgrossist och leverantör som kan erbjuda professionella gymmaskiner för kommersiellt bruk med förstklassig service? Vi på Motion & Fitness har lång erfarenhet av installation och service av gymutrustning och högkvalitativa träningsmaskiner. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett kundanpassat gym!

  • Ett komplett & kundanpassat gym

  • Träningsmaskiner av hög kvalitet

  • Stort urval av gymmaskiner och träningsutrustning

  • Bra serviceavtal & support

  • Hjälp hela vägen – från planering till driftsättning

  • Möjlighet att finansiera träningsmaskiner & utrustning

Referens

DB Hälsospecialisten Nacka

“Jag har drivit gym på Östermalm i flera år nu och har jobbat med Motion & Fitness under alla år. Dom har hjälpt mig med många delar och är en partner som man kan diskutera med och ha en väldigt enkel dialog med. En pålitlig partner som hjälper till med såväl utrustning, service och att lösa finansiering av maskiner till gymmet. Så när jag köpte upp en anläggning ute i Nacka var det inga större svårigheter att välja leverantör, valet för mig föll väldigt naturligt på att utveckla mitt samarbete med Motion & Fitness. Jag kan starkt rekommendera Motion & Fitness som leverantör av gymutrustning.” 

Dennis, ägare av DB Hälsospecialisten

Dennis, ägare av DB Hälsospecialisten, har länge använt Motion & Fitness som leverantör av gymutrustning.

En komplett gymleverantör som tar hand om hela kedjan

Vi hjälper er hela vägen – från idé till installation! Vi kan erbjuda det senaste inom träningsutrustning och gymmaskiner från ledande varumärken. Tillsammans tar vi fram en anpassad lösning som fungerar för ert gym eller träningscenter. Från planering, projektering till installation och driftsättning. Vi tar hand om hela kedjan. Via våra uppskattade serviceavtal kan du säkerställa att maskinerna alltid är i optimalt skick. Välj Motion & Fitness – din trygga gymleverantör!

Hyr eller leasa kommersiell gymutrustning

Idag är det mer vanligt att även kommersiella gym väljer att hyra eller leasa gymutrustning. När man hyr gymutrustningen kan man vara säker på att alltid ha nya och pålitliga gymmaskiner och utrustning. Det kommer både ni och era kunder att uppskatta! Löpande service och reparation ingår också i hyresavtalet från oss som leverantör. Leasing/hyra är därför en smidig lösning där ni som driver gym kan vara säkra på att era maskiner alltid fungerar på topp. Läs mer om att hyra/leasa gym.

Rekommenderade produkter för kommersiella gym

Nedan ser du noga utvalda produkter som vi rekommenderar för dig som driver ett kommersiellt gym. Du kan enkelt lägga till dem i offertlistan och snabbt få ett pris från oss. Du kan även besöka vår webbshop för att köpa mindre utrustning och träningstillbehör direkt utan offertförfrågan.

Vi hjälper dig sätta samman ditt gym – kontakta oss!

Andreas Strömsten

Säljchef

0707-424 203
andreas@motionfitness.se

preloader