Hemmagym

Hemmagym

Bygg ditt eget hemmagym!

Spara tid och förbättra hälsan i ett hemmagym

Är du riktigt träningsbiten eller har du kanske långt till gymmet i stan? Att bygga ett hemmagym har många fördelar. Du sparar tid, slipper trängas med andra och kan träna på tider som passar dig. Kanske vill du göra om ett rum i källaren eller i garaget till ett gym? Vi på Motion & Fitness hjälper dig att planera ditt nya hemmagym efter dina förutsättningar. Vi kan tipsa om vilka träningsmaskiner och vilken utrustning som är optimal för just dig.

Beställ träningsutrustning för hemmagym online! I vår webshop hittar du alltifrån styrke- och konditionsmaskiner till lösa vikter och all möjlig träningsutrustning du kan tänka dig. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig sätta ihop ditt kompletta hemmagym!

  • Enkel beställning online

  • Snabba leveranser

  • Stort utbud

  • Bra garantier

  • Bra kundservice

  • Gymutrustning från ledande varumärken

Referens

Tobias – hemmagym

“Våran tid är väldigt hektisk och när vi flyttade till vårat hus så kände vi att det är väl värt att investera i ett hemmagym då vi har 2 små barn och inte får tiden att riktigt gå ihop för att hinna till gymmet och träna. Vi kontaktade Motion & Fitness och fick den hjälp vi behövde med utrustning till bra pris och väldigt hög kvalitet. Dom kom även hem till oss och installerade alla maskinerna. Vi kan starkt rekommendera Motion & Fitness när ni vill bygga hemmagym.”

Tobias, Norrköping

Tobias kan starkt rekommendera Motion & Fitness som levererade och installerade alla maskiner i Tobias hemmagym.

Vi hjälper dig ta fram det optimala hemmagymmet!

Det är lätt att tappa bort sig bland alla konditions- och träningsmaskiner. Vi hjälper dig att komma fram till hur ditt hemmagym ska se ut och vilken träningsutrustning det ska innehålla. Vårt råd är att utgå från dig själv, ditt hem och hur du tränar. Börja med att mäta av ytan och räkna in lagom avstånd mellan maskinerna, så att du kan röra dig fritt. En stötabsorberande gymmatta skyddar både golv och utrustning och är skön att träna på. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att utforma ett hemmagym du kommer spendera mycket tid i!

Välj träningsmaskiner efter dina träningsmål

Kanske vill du förbättra konditionen eller fokusera på styrka? Eller varför inte lite av varje? Ditt mål med träningen påverkar valet av träningsutrustning. För dig som fokuserar på kondition är exempelvis löpband, crosstrainer eller roddmaskin värt att investera i. För dig som vill öka muskelmassan finns det styrkemaskiner, hantlar, skivstänger och mycket mer. Om du vill ha lite av båda kanske ett multigym är lösningen för dig? Du hittar all träningsutrustning online i vår webshop.

Undrar du över något? –Tveka inte att kontakta oss!

Andreas Strömsten

Säljchef

0707-424 203
andreas@motionfitness.se

preloader