mf logo
Hej, vad letar du efter

Företagsgym: Din nyckel till starkare, friskare och mer produktiva medarbetare

juli 5, 2024

Öka produktivitet & hälsa

Är du en arbetsgivare som vill skapa en arbetsplats där medarbetarna trivs, mår bra och presterar på topp? Då är ett företagsgym en investering som lönar sig på flera plan.

Varför ett företagsgym är en smart investering:

  • Ökad produktivitet: Forskning visar att fysisk aktivitet på arbetsplatsen har en positiv inverkan på de anställdas produktivitet och prestation. Regelbunden träning förbättrar koncentrationen, minnet och problemlösningsförmågan, vilket leder till piggare och mer effektiva medarbetare.

 

  • Minskad sjukfrånvaro: Fysisk aktivitet stärker immunförsvaret och minskar risken för stressrelaterade sjukdomar. Med ett företagsgym kan du bidra till en friskare personalstyrka och minskade kostnader för sjukfrånvaro. Enligt en systematisk översikt från 2021 (“The economic impact of workplace physical activity interventions in Europe: a systematic review of available evidence”) finns indikationer på att fysisk aktivitet på arbetsplatsen leder till minskad sjukfrånvaro.

 

  • Attraktivare arbetsgivare: Att erbjuda ett företagsgym visar att du bryr dig om dina medarbetares välmående. Det gör dig till en mer attraktiv arbetsgivare och hjälper dig att locka och behålla kompetent personal.

 

  • Förbättrad arbetsmiljö: Ett företagsgym skapar en positiv och energifylld stämning på arbetsplatsen. Det främjar gemenskap och stärker teamkänslan.

 

  • Stärkt varumärke: Ett företagsgym kan vara ett utmärkt sätt att visa upp ert engagemang för hälsa och välbefinnande, vilket stärker ert varumärke både internt och externt.

 

Motion Fitness: Din partner för att skapa ett företagsgym i världsklass

Vi på Motion Fitness är experter på att skapa företagsgym som passar just era behov och förutsättningar. Oavsett om ni har ett litet mötesrum eller en stor yta att inreda, hjälper vi er att hitta rätt träningsutrustning och skapa en inspirerande träningsmiljö.

Så här arbetar vi:

  1. Konsultation: Vi inleder med ett förutsättningslöst möte där vi lyssnar på era önskemål och behov.
  2. Skräddarsydd lösning: Vi tar fram en unik lösning som passar er budget, era lokaler och era medarbetares träningsvanor.
  3. Installation och utbildning: Vi levererar och installerar utrustningen samt utbildar er personal i hur den används på bästa sätt.
  4. Uppföljning och support: Vi finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge support även efter installationen.

 

Är du redo att investera i dina medarbetares hälsa och välmående?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss tillsammans skapa ett företagsgym som gör skillnad på riktigt!

Kontakta oss

Vårt huvudkontor och lager i Norrköping är alltid välfyllt med produkter och reservdelar. Det betyder snabba leveranser och minimal väntetid för service och reparationer – allt för att du ska få bästa möjliga upplevelse. Har du frågor eller vill lägga en beställning? Tveka inte att kontakta oss!

Kabelvägen, 17
602 10, Norrköping
Sverige
Org.nr: 556752-3880

Ett gym med premiumkänsla

Målet för oss på Motion Fitness är att hjälpa dig skapa en tilltalande träningsanläggning som attraherar era medarbetare. Vi erbjuder produkter från premiummärken som Panatta, Intenza, Circle Fitness och Motion Fitness. Med högkvalitativa produkter skapar vi en unik och professionell träningsyta där människor trivs och får resultat.

Dela inlägget:

Välkommen till Motion&Fitness

Kabelvägen 17
602 10 Norrköping

Sök

Sök snabbt och enkelt efter de produkter du letar efter.

Har du frågor eller funderingar?

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

Alla Kategorier

Din offertlista är för närvarande tom.

Se alla produkter

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter och prenumerera för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Läs mer i vår integritetspolicy.