Workout Luleå valde Motion&Fitness och Panatta

När Anna Svensson från Strandfysiken i Luleå skulle starta upp ett nytt lokalt gym i Bergnäset landade valet på Motion&Fitness och Panatta. För Anna och Workout Luleå så va valet enkelt. ”Vi satsar på kvalité! Därför har vi valt att ta in maskiner av märket Panatta till vår anläggning.” Efter ett besök på Motion&Fitness referensgym Gymbörsen i Strängnäs var valet självklart för henne. ”Jag var nere i Strängnäs och testade deras maskiner och kände direkt att dessa måste vi ha. Fantastiska inställningsmöjligheter, ergonomi och design”, säger Anna själv. 

De stora fördelarna med @Panatta
Att valet hamnade just på Panatta var att man ville hitta produkter som passade alla och var mångsidiga. ”Man kan vara kort, lång, svag eller stark och det går hur bra som helst att träna i maskinerna. Det är något som varit i fokus när vi testat och funderat över vilket varumärke vi ska plocka in till gymmet”, säger Anna.

Mångsidiga gymmaskiner som passar alla

Anna har bakgrund som personlig tränare och ser sig själv som väldigt detaljorienterad. Detta blev helt avgörande i valet av varumärke till nya anläggningen. ”Det finns inget värre än att veta att man direkt kan stryka fem maskiner på gymmet, för att din kund exempelvis är för kort för att maskinen ska gå att ställa in på ett bra sätt till hen. Eller att plateloadsmaskinerna är så tunga obelastade, att en nybörjare nätt och jämt fixar fem reps i maskinen.” Så det känns verkligen grymt kul att Panatta har så väl designade och genomtänkta maskiner som motsvarar våra önskemål.

Inspirationsvideo till alla kunder

Att kunna leverera inspirationsvideos till våra kunder ser vi som en självklar service till våra kunder i väntan på att de skall få sitt nya gym installerat och klart. Workout Luleå använde sin Inspo video att marknadsföria sig i ett tidigt skede, något som oftast uppskattas av kunder. För Motion&Fitness är det viktigt att arbeta nära våra kunder, sida vid sida, och hjälpa dem på sin väg mot succé. Vår kunds succé är vår succé!

Panatta – Made in Italy, high-quality fitness equipment built to last!

PANATTA är ett marknadsorienterat företag grundat på principer för kvalitativ förståelse. En referenspunkt för teknisk innovation, stil och känslor. Panatta ser som sitt uppdrag att utforma och göra estetiskt tilltalande, funktionell, pålitlig, långvarig och konkurrenskraftig utrustning för verklig fysisk träning.

Motion&Fitness Sverige – stolt samarbetspartner och distributör av @Panatta gymlösningar
Panatta har en av marknadens bredaste och mest kompletta produktsortimentet, med 450+ produkter för alla områden, åldrar och inriktning på träning. Med Panatta kan man glädja sig över en high-end produkt, attraktiv och väldesignad med hög biometrik, av noga utvalt material, testad och godkänd för att hålla en livstid! 

Motion&Fitness är generalagent för Panatta i Sverige. Vi erbjuder våra kunder ett komplett produktutbud för alla gymmiljöer, både inomhus som utomhus. Vi projekterar små som stora gymlösningar, för alla målgrupper och behov. Med en bred produktportfölj och mer än 2000 färgkombinationer att välja på har vi möjlighet att skapa kundunika och designade gymlösningar för den som vill sticka ut.

Vi tror på nära samarbete och långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt mål är att arbeta sida vid sida med våra kunder och hjälpa dem nå succé genom att leverera den bästa gymlösningen och ge den bästa servicen, både innan och efter.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig genomföra dina visioner. Vi är med dig från tanke till leverans, installation och service!

Utforska gärna Panatta Official webpage för mer inspiration >>

Följ oss på vårta Sociala kanaler ..

09/05/2022