Säljare sökes!

Vi söker en Online Sales Manager!

Då har du nu chansen att få ett riktigt spännande och utvecklande arbete. Vi befinner oss i en expansiv fas och erbjuder en stimulerande arbetsplats i en spännande bransch under stark utveckling.

Om oss

Vi på Motion & Fitness är experter på träningsredskap och har ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi erbjuder träningsredskap, tillbehör och reservdelar samt installation och service till gym, rehab-kliniker, träningsanläggningar, företag, hotell, skolor, myndigheter och privatpersoner. Motion & Fitness har över 30 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen. Vi representerar ett antal välkända varumärken såsom motion&fitness PRO, Panatta, Reaxing och Circle Fitness vilka vi marknadsför och säljer i Sverige men även internationellt.

På Motion & Fitness är vi ett sammansvetsat gäng som samarbetar för en så bra och smidig upplevelse för oss själva och våra kunder som möjligt. Vi delar med oss av våra erfarenheter. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss, våra rutiner och erbjudanden för att vi och våra kunder ska få en så klockren upplevelse som möjligt. Vi är trygga, långsiktiga och tydliga i våra relationer, uppdrag och lösningar. Vi tar inte bara ansvar för affären utan också att skapa en trivsam stämning och arbetsmiljö i alla våra uppdrag, på vårt kontor och ute hos våra kunder.

Om Tjänsten

Med flera populära och marknadsledande premium varumärken i portföljen vill vi nu ta nästa steg i våran tillväxtresa och bygga närvaro inom den digitala sektorn med fokus på B2B leadsgenerering, E-handel, varumärkesbyggande och en kundupplevelse i världsklass!

Som Online Sales Manager är du strategiskt och operativt ansvarig för vår försäljning online, både B2B och B2C. Du säkerställer att vår B2C (E-Handel) och B2B sida ständigt håller högsta kommersiella nivå, har rätt utbud och att köp/kundupplevelsen ligger i framkant, från första klick till leverans. Ditt huvudfokus ligger på att driva leadsgenerering B2B och försäljning till B2C genom utveckling och optimering av våra B2B och B2C sidor samt strategisk annonsering och analys. Du kommer att jobba nära vårat säljteam och leverantörer.

Kvalifikationer

 • Måste du vara expert på träning? Svar Nej, vi ser att du är expert inom ditt område. Produktkunskap och kunskap om bolaget får du av oss.
 • Du har digital expertis inom trafikdrivning, kundanskaffning, konverteringsoptimering, kundbeteenden och lojalitet,
 • Stor analytisk förmåga med kunskap inom webbanalys (Google Analytics m.fl).
 • Brett intresse och kunskap kring IT och den digitala utvecklingen.
 • God kravställare mot IT och externa leverantörer.
 • God kunskap inom sociala medier och content.
 • Goda kunskaper inom bild, video samt redigering.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Du är säljfokuserad, snabb och nytänkande och ditt engagemang skapar nyfikenhet hos andra. Du har en entreprenörs kreativa driv, vilja och mod i att utifrån eventuella tidigare erfarenheter och egna idéer skapa något helt nytt och du har tillräckligt med teknisk och kommersiell kunskap för att veta vad som behöver utvecklas. Du behöver inte vara teknisk på programmeringsnivå utan snarare ha en övergripande kunskap för att kunna kravställa mot IT och omge dig med rätt kompetens. I slutändan handlar det om försäljning och det är att skapa resultat som är din identitet och främsta drivkraft.

 • Placering: Norrköping
 • Anställningsform: 50%
 • Fast lön
 • B Körkort
 • Start efter överenskommelse tidigast augusti/september

Kontaktperson

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, via mail info@motionfitness.se

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt till info@motionfitness.se. Vi kommer stämma av ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

11/04/2021