Säljare sökes!

Nu fortsätter vi att växa! Är du vår nya kollega?

Har du erfarenhet av lagerverksamhet samt service & installation och vill ta nästa kliv? Gillar du dessutom träning?

Då har du nu chansen att få ett riktigt spännande och utvecklande arbete. Vi befinner oss i en expansiv fas och erbjuder en stimulerande arbetsplats i en spännande bransch under stark utveckling.

Om oss

Vi på Motion & Fitness är experter på träningsredskap och har ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi erbjuder träningsredskap, tillbehör och reservdelar samt installation och service till gym, rehab-kliniker, träningsanläggningar, företag, hotell, skolor, myndigheter och privatpersoner. Motion & Fitness har över 30 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen. Vi representerar ett antal välkända varumärken såsom motion&fitness PRO, Panatta, Reaxing, Hoist Lemond, Circle Fitness och Reebok, vilka vi marknadsför och säljer i Sverige men även internationellt.

På Motion & Fitness är vi ett sammansvetsat gäng som samarbetar för en så bra och smidig upplevelse för oss själva och våra kunder som möjligt. Vi delar med oss av våra erfarenheter. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss, våra rutiner och erbjudanden för att vi och våra kunder ska få en så klockren upplevelse som möjligt. Vi är trygga, långsiktiga och tydliga i våra relationer, uppdrag och lösningar. Vi tar inte bara ansvar för affären utan också att skapa en trivsam stämning och arbetsmiljö i alla våra uppdrag, på vårt kontor och ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som service- och lagertekniker hos oss kommer du både sköta lagerhållningen och möta våra kunder ute i deras miljöer. Du kommer arbeta både med inleveranser, utleveranser och lagervård. Som tekniker kommer du också utföra installationer, service och reparationer av våra träningsprodukter. Du kommer aktivt delta i vecko- och månadsplanering. Att hålla ordning på lagret är A och O för dig och det innefattar bl.a. regelbunden städning, truckvård och andra säkerhetshöjande aktiviteter. Du ska kunna utföra felsökningar, analyser och leverera lösningsförslag. I dina leveranser har du stort fokus på att leverera kundnöjdhet.

I din roll får du jobba med ett brett sortiment, där det ständigt kommer nya produkter. Det gäller att du är nyfiken och att du har ett intresse av att ha koll på såväl nyheter som konkurrenter.

Du arbetar nära vår övriga organisation och förstår vikten av att kunna arbeta i ett tight team. Då våra kunder finns runt om i Sverige kommer du att ha detta som ditt geografiska område, i vissa fall inkluderar detta övernattningar.

Din profil

För att passa in hos oss tror vi att du är en lojal team-player som drivs av att leverera kvalité internt men framför allt till våra kunder. Ge dem den bästa upplevelsen av kundservice, installation och underhåll. Du är självgående och förstår innebörden av frihet under ansvar. Du ser möjligheter istället för hinder. Vi söker dig som är tekniskt lagd och som inte backar för att ta i. Som en i teamet i ett mindre företag är vi alla säljare. Vi ser därför att du ska brinna för merförsäljning.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Dokumenterad erfarenhet av lagerverksamhet eller liknande
  • B-körkort samt truckkort är ett krav för tjänsten
  • Tekniskt lagd med praktisk erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • Meriterande vana att arbeta i lagersystem

Personliga egenskaper

  • Du är service- och resultatinriktad, drivande och ansvarstagande
  • Du har ett gott ordningssinne och brinner för kvalité
  • Du behöver vara flexibel och anpassningsbar
  • Du är engagerad och behjälplig inom teamet och i mötet med våra kunder
  • Du är självgående och har en social och kreativ förmåga

Ersättning

Hos oss erbjuds du en fast lön med möjlighet till provision.

Kontaktperson

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Miller, via mail anna@motionfitness.se.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt dock senast 30 mars, till anna@motionfitness.se. Vi kommer stämma av ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

28/02/2020