Behöver er anläggning och/eller er gruppträning förnyas?

Då ska ni passa på att besöka oss på Fitnessfestivalen 6-8 december. Vi finns där för er att testa och bli inspirerade av våra varumärken Reaxing och Panatta. Varför inte boka ett träningspass i vår monter. Kontakta oss för mer information på info@motionfitness.se

”Reaxing is a Lifestyle, A new way of moving, thinking & training”

Det unika konceptet bygger sin framgång på att redskapen är utformade för att skapa oförutsägbara rörelser, eller metoden ”Sudden Dynamic Impulse” som är det korrekta uttrycket.  Metoden går ut på att träna dina sinnen, förbättra din reaktivitet och öka din prestanda.

Se konceptet Reaxing här!

“Panatta är Passion, elegans och innovation”

Panattas gymutrustning är designad, producerad och testad i Italien. Det ger ett resultat av innovativa produkter och produktprocesser. Panatta ger dig en otrolig kvalité och känsla i din träning.

Läs mer om Panatta här!

 

Möt oss på Fitnessfestivalen. Ni hittar oss i monter A03:17 och A03:21!

18/11/2019