Säljare sökes!

Nu söker vi en ny kollega! Är det du?

Har du erfarenhet av service & installation och vill ta nästa kliv? Gillar du dessutom träning?

Då har du nu chansen att få ett riktigt spännande och utvecklande arbete. Vi befinner oss i en expansiv fas och erbjuder en stimulerande arbetsplats i en spännande bransch under stark utveckling.

Om oss

Vi på Motion & Fitness är experter på träningsredskap och har ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi erbjuder träningsredskap, tillbehör och reservdelar samt installation och service till gym, rehab-kliniker, träningsanläggningar, företag, hotell, skolor, myndigheter och privatpersoner. Motion & Fitness har över 30 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen. Vi representerar ett antal välkända varumärken såsom motion&fitness PRO, Panatta, Reaxing, Hoist Lemond, Circle Fitness och Reebok, vilka vi marknadsför och säljer i Sverige men även internationellt.

På Motion & Fitness är vi ett sammansvetsat gäng som samarbetar för en så bra och smidig upplevelse för oss själva och våra kunder som möjligt. Vi delar med oss av våra erfarenheter. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss, våra rutiner och erbjudanden för att vi och våra kunder ska få en så klockren upplevelse som möjligt. Vi är trygga, långsiktiga och tydliga i våra relationer, uppdrag och lösningar. Vi tar inte bara ansvar för affären utan också att skapa en trivsam stämning och arbetsmiljö i alla våra uppdrag, på vårt kontor och ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du dagligen möta våra kunder ute i deras miljöer. Som servicetekniker hos oss kommer du att utföra installationer, service och reparationer av våra träningsprodukter. Arbetet sker främst ute hos våra kunder men även i vår verkstad. Du ska kunna utföra felsökningar, analyser och leverera lösningsförslag. I dina leveranser har du stort fokus på att våra kunder ska bli nöjda.

I din roll får du jobba med ett brett sortiment inom vår spännande bransch, där det ständigt kommer nya produkter. Det gäller att man är intresserad och att man har ett intresse i att ha koll på såväl nyheter som konkurrenter. En typisk kund kan vara ett Kommersiellt gym, Företag, Hotell, Bostadsrättsföreningar och/eller Offentlig förvaltning.

Du arbetar nära vår övriga organisation och förstår vikten av att kunna arbeta i ett tight team. Då våra kunder finns runt om i Sverige kommer du att ha detta som ditt geografiska område, i vissa fall inkluderar detta övernattningar.

Din profil

För att passa in hos oss tror vi att du är en lojal team-player som drivs av att möta våra kunder på deras hemmaplan. Ge dem den bästa upplevelsen av kundservice, installation och underhåll. Du är självgående och förstår innebörden av frihet under ansvar. Du ser möjligheter istället för hinder. Vi söker dig som är tekniskt lagd och som inte backar för att ta i. Som en i teamet i ett mindre företag är vi alla säljare. Vi ser därför att du ska brinna för merförsäljning.

Körkort är ett krav för tjänsten samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande truckkort och lagervana.

Ersättning

Hos oss erbjuds du en fast lön med möjlighet till provision.

Kontaktperson

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Miller, via mail anna@motionfitness.se.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt, till anna@motionfitness.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön med möjlighet till provision
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/01
Kontakt Anna Miller, Operativ Chef, anna@motionfitness.se
Publicerat 2019-09-04
Sista ansökningsdag 2019-09-30
04/09/2019