Kommersiella gym

DESIGNAD OCH PRODUCERAD UTRUSTNING FRÅN ITALIEN

Panattas utrustning är designad, producerad och testad i Italien. Det ger ett resultat av innovativa produkter och produktprocesser. Panatta ligger i en ort i norra Italien som heter Apiro och här finns en fabrik om 20 000 kvm med tillverkning, utveckling och ett visningsrum om 1200 kvm.

 

DE BÄSTA MATERIALEN FÖR EN UNIK OCH LÅNGVARIG PRODUKT

Panatta använder material och teknik från transportsektorn, då endast de bästa läder- och tekniskt hållbara tygerna. 3 till 5 mm tjocka aluminiumgjutna rör används för att skapa robusta och högkvalitativa produkter som är byggda för att hålla. Varje enhet testas för att hålla en livstid.

TEKNIK TILL TJÄNST AV FUNKTION

Varje dag jobbar Panatta med innovation på sin egen design- och utvecklingsavdelning samtidigt som de väljer att samarbeta med de bästa internationella design- och ingenjörsbyråerna. Exempel på detta är t ex en innovativ, tredimensionell och automatiserad svetsprocess som utför högkvalitativ montering. Ett automatiska pulverlackeringssystemet som tillsammans med fyra lackfärger ger optimal rostbeständighet. Materialet i stoppningen underlättar kontrollen av mjukhet och motstånd på sätena enligt kundens behov.

CERTIFIKAT

Panatta är ISO 9001-2008 och ISO 14000 certifierad. Företaget arbetar på ett sätt som garanterar maximal respekt för omgivningen genom att minska miljöpåverkan av produktionen till ett absolut minimum. Panatta använder mycket återvinningsbara material och har nästan full återvinning av komponenterna. Panattas dagliga mål och engagemang är att erbjuda kunderna maskiner med utmärkt biomekanik och låg miljöpåverkan.

MOTION & FITNESS  EXKLUSIVE LEVERANTÖR

Motion & Fitness är från Mars 2019 ensam leverantör i Sverige av Panatta! Vi är stolta och det ska bli roligt att få leverera ut dessa stabila, funktionella och vackra maskiner till våra kunder!

Läs mer om Panattas sortiment här!

 

29/04/2019