För att göra det tydligare och bättre för våra kunder, besökare och samarbetspartner och för att kunna tillfredsställa allas behov bättre satsar vi nu på en uppdelning mellan professionell träningsutrustning och hemmamarknaden. Därför väljer vi nu att dela verksamheten i två områden: Motion&Fitness HOME och Motion Fitness PRO. Samtidigt uppdaterar vi vår logotyp, grafiska profil och vårt sortiment med tre nya varumärken.

 

Motion&Fitness PRO

Logotyp Motion&Fitness PRO

Motion&Fitness PRO riktar sig mot professionella verksamheter som kommersiella gym, hotell och spa, företag, föreningar och idrottsverksamheter.
Motion&Fitness PRO kommer fortsatt erbjuda samma tjänster som Motion&Fitness tidigare gjort men nu tillsammans med ett ännu större utbud av professionell utrustning.

Vi har i och med denna satsning valt komplettera vårt sortiment med ytterligare 3 nya varumärken som vi är ensamma, stolta distributörer av i Sverige.

• Styrka- och konditionsmaskiner, från Italienska Panatta Sport

Reaxing, det senaste och mest revolutionerande inom funktionell träning

Synchro, digital styrketräning från tyska Schnell

Förutom dessa spännande nykomlingar har vi naturligtvis även kvar tidigare varumärken.
Motion&Fitness PRO kommer ni hitta och följa under motionfitnesspro.se och i sociala medier, LinkedIn, Instagram och Facebook, under användarnamnet motionfitnesspro.

 

Motion&Fitness HOME

Privatpersoner kommer från och med nu hitta alla våra tjänster och erbjudanden samlade i vår webbshop Motion&Fitness HOME, motionfitnesshome.se! Här kommer vi erbjuda allt ifrån enskilda motions- och styrkeredskap till hela hemmagym-anläggningar. Vi kommer att kunna hjälpa till med utrustning, rådgivning, planering av gym, installation och service. Allt med snabb leverans och grymma träningsprodukter. Vårt hemma-sortiment kommer att bestå av produkter från varumärken som : Reebook, Abilica, Motion&Fitness PRO,  TRX, Weider, Nordic och AssaultBike, Everlast och Circle.

Vi erbjuder även i fortsättning företag att köpa mindre träningsutrusning och reservdelar smidigt i vår webbshop.

Följ oss i  vår webbshop och i våra socialmedier Instagram och Facebook där du hittar oss på motionfitnesshome.

 

 

25/02/2019