Säljare sökes!

Nu söker vi en ny kollega! Är det du?

Har du erfarenhet av försäljning och vill ta nästa kliv? Gillar du dessutom träning?

Då har du nu chansen att få ett riktigt spännande och utvecklande arbete. Vi befinner oss i en expansiv fas och erbjuder en stimulerande arbetsplats i en spännande bransch under stark utveckling.

Om oss

Vi på Motion & Fitness är experter på träningsredskap och har ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi erbjuder träningsredskap, tillbehör och reservdelar samt installation och service till gym, rehab-kliniker, träningsanläggningar, företag, hotell, skolor, myndigheter och privatpersoner. Motion & Fitness har över 30 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen. Vi representerar ett antal välkända märken såsom MF, Star Trac, Nautilus, Stairmaster, Schwinn, Circle Fitness och Reebok, vilka vi marknadsför och säljer i Sverige men även internationellt.

På Motion & Fitness är vi ett sammansvetsat gäng som samarbetar för en så bra och smidig upplevelse för oss själva och våra kunder som möjligt. Vi delar med oss av våra erfarenheter och jobbar ständigt med att förbättra oss, våra rutiner och erbjudanden för att vi och våra kunder ska få en så klockren upplevelse som möjligt. Vi är trygga, långsiktiga och tydliga i våra relationer, uppdrag och lösningar. Vi tar inte bara ansvar för affären utan också att skapa en trivsam stämning och arbetsmiljö i alla våra uppdrag, på vårt kontor och ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundansvarig säljare kommer du att driva och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du arbetar strategiskt med våra befintliga kunder och med att bearbeta potentiella nya kunder. Samtidigt som du driver befintliga affärer så arbetar du med att bygga relationer hos våra blivande kunder och samarbetspartners och du kommer själv att bygga upp ditt egna säljdistrikt.

I din roll får du jobba med ett brett sortiment inom vår spännande bransch, där det ständigt kommer nya produkter. Det gäller att man är intresserad och att man har ett intresse i att ha koll på såväl nyheter som konkurrenter. En typisk kund kan vara ett Kommersiellt gym, Företag, Hotell, Bostadsrättsföreningar och/eller Offentlig förvaltning.

Du arbetar nära vår övriga organisation och förstår vikten av att kunna arbeta i ett tight team. Rollen innebär mycket delaktighet inom bolaget och du förväntas ta ett stort affärsmässigt ansvar. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Ditt geografiska ansvarsområde omfattar södra Sverige. Tjänsten innefattar viss omfattning övernattningar.

Din profil

För att passa in hos oss tror vi att du är en lojal team-player som drivs av att göra affärer och har möjlighet att kunna påverka din inkomst. Du är självgående och förstår innebörden av frihet under ansvar. Du ser möjligheter istället för hinder. Vi söker dig som har någon form av utbildning inom försäljning.

Du behöver kunna paketera skräddarsydda lösningar då du förväntas att skapa kompletta behovsanpassade paket åt våra kunder inkluderat finansierings- och digitaliseringsförslag. Du behöver således kunna göra en behovsanalys, ha en bra kunskap kring hur man nyttjar digitalisering och kunna föreslå finansieringsplan speciellt utformad för varje unik kund.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Ersättning

Hos oss erbjuds du en fast lön med möjlighet till mycket god provision och tjänstebil.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att Mikael Weléen på Great Business Group Sweden AB som är vår rekryteringspartner 0706-10 70 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform God fast lön med möjlighet till mycket god provision och tjänstebil.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/26
Kontakt Mikael Weleen VD Great Business Group Sweden AB, 0706-107010
Publicerat 2018-11-13
Sista ansökningsdag 2018-12-13
15/11/2018