Din varukorg är tom.

Villkor / Garanti

Offert

Offertens giltighetstid är 1 månad om inte annat anges i offerten. Om kund vill göra ändringar i offert, så förbehåller sig Motion & Fitness att ändra detta, offertens giltighetstid ändras inte, den är detsamma som första offert om inte annat anges i offert.

Order

Ordererkännande skickas till kund. Om kund vill göra ändringar eller annullera order skall detta göras senast 10 dagar efter att ordererkännande blivit skickat. Om kund inkommer med ändringar eller annullering utav order efter dessa 10 dagar, debiteras kund med 20% utav ordervärde om detta föranledder kostnader för Motion & Fitness. Ändringar eller annullering utav order skall inkomma skriftligt.

Leverans

Leveranstid: Leveranstiden bestäms utefter kundens önskemål. Normal leveranstid är ca 6-8 veckor på icke lager varor. Lagervaror är leveranstiden ca 1-2 veckor. Leveranstiden bestäms i samband med att kunden signerar ordererkännandet. Vid leveransförsening som Motion & Fitness ej kan råda över som t.ex, Strejk, Force-Majure eller sjukdom, kan ej krav ställas mot Motion & Fitness. När godset är levererat skall kunden kolla över så att allt stämmer och att ingenting är skadat. Om något gods skulle vara skadat skall kund omgående kontakta transportbolaget. Kund skall tillgodo se leverantör med rätt material för avlastning.

Betalningsvillkor

Företag/Gym

Enligt överenskommelse faktura 30 dagar. Om Kund ej betalt efter fakturan gått ut, kommer Motion & Fitness att debitera ränta på 8% till kund. Om detta ej hjälper kommer Motion & Fitness skicka ärendet vidare till inkasso.

Privatperson

Du kan på www.motionfitness.se antingen betala med kreditkort eller faktura. Fakturaköp och kredit-bankkorts köp administreras via Klarna AB. Vid val av faktura via Klarna så har kunden möjlighet att delbetala sin order. Motion & Fitness hanterar själva inga bank- eller kreditkortsnummer.

Priser och Betalning Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar p.g.a. omständigheter som vi ej råder över, t.ex. ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller på inköpspriserna.

Garantier

Nautilus: Motion & Fitness lämnar alltid 3 års garanti på Nautilus produkterna om inte annat anges på ordererkännandet. Garantier gäller endast om kund har sköt service och underhåll utav maskinerna som lämnas vid leverans utav produkterna.

Abilica: Motion & Fitness lämnar 1 års garanti på Abilicas produkter till företag om inte annat anges på ordererkännandet. Garantier gäller endast om kund har sköt service och underhåll utav maskinerna som lämnas vid leverans utav produkterna. Till privatpersoner gäller 3 års garanti om inte annat anges på ordererkännandet. Garantier gäller endast om kund har sköt service och underhåll utav maskinerna som lämnas vid leverans utav produkterna.

Cardionics: Motion & Fitness lämnar 1 års garanti på Cardionics löpband om inte annat anges på ordererkännandet. Garantier gäller endast om kund har sköt service och underhåll utav maskinerna som lämnas vid leverans utav produkterna.

Begagnad utrustning: Motion & Fitness lämnar 6 månaders garanti på begagnad utrustning om inte annat anges på ordererkännandet. Garantier gäller endast om kund har sköt service och underhåll utav maskinerna som lämnas vid leverans utav produkterna.

Fabriker/Tillverkning

Motion & Fitness har en nära relation och samarbete med våra leverantörer och vi kan därför alltid erbjuda våra kunder skräddarsydda speciallösningar. Allt ifrån specialanpassade maskiner till en specific del som behöver finnas på maskinen för att fungera utefter kundens önskemål. Detta är något som vi kan erbjuda efter många års samarbete med våra leverantörer. Vi har ständig kontakt med våra leverantörer för att alltid hålla oss uppdaterade vad som utvecklas i sortimentet och i fabriken, på så sätt kan vi alltid erbjuda den senaste och mest effektiva lösningen för våra kunder. Är det så att du hittar en maskin på våran hemsida men tycker den saknar en viss funktion för att passa dig eller din anläggning ta en kontakt med oss så ser vi till att försöka hjälpa dig att få fram den lösning du behöver.