Din varukorg är tom.

Utbildning inom hälsa

Vill du lära dig mer om kost och träning? Ska du och medarbetarna lyfta företagshälsan en gång för alla? Är det dags att ge ditt gym en dos ny kunskap? Motion & Fitness erbjuder en komplett utbildning inom hälsa, personlig träning, kostrådgivning och hälsotester för gym och andra företag. Målet är att få igång det där suget att träna och fortsätta med det. Vi öppnar upp en dialog med dig innan utbildningen för att skräddarsy den efter just dina önskemål. På så sätt får du och de andra deltagarna ut så mycket som möjligt av tiden. Vare sig det är kost, motion, livsstil eller ergonomi ni vill lära er mer om.

Om det passar dig bättre kan vi även åka ut till er och hålla föreläsningar inför stora grupper eller personlig rådgivning och utbildning från kostrådgivare med fokus på individens egna förutsättningar och mål. Upplägget baseras på dina förutsättningar och lokalens tränings- och motionsmaskiner. Det blir handfasta sessioner som inspirerar och motiverar.

I och med att ingen av våra utbildningar är den andra lik kan vi inte ange ett standardpris. Istället ber vi dig höra av dig till oss. Efter den första kontakten vet vi mer om vilket upplägg det rör sig om och kan ge dig ett prisförslag. Välkommen skriva en rad till oss via mail!

Schwinn – Utbildning inom träning

Lär dig allt om en av världens populäraste former av gymträning, nämligen träningscykeln! Snart drar vi igång utbildningar av Schwinn-instruktörer. Schwinn är originalkonceptet inom inomhuscykling och utbildningen godkänner dig som instruktör över hela världen.

Målen med utbildningen är att du ska kunna hålla säkra, effektiva och medryckande klasser i cykelträning. Alltifrån teknik och pulsträning till programkomposition och musikanalys ingår. Det är en på samma gång praktisk och teoretisk kurs, med möjlighet till vidareutbildning.

Ansvarig: Andreas Strömsten