You have no items in your shopping cart.

Service på ditt gym

I hela vår verksamhet strävar vi efter att bemöta dig på bästa möjliga sätt, det allra viktigaste utöver kvalitativa produkter blir då en serviceinriktad attityd. Vår ambition är att hjälpa dig göra smarta investeringar. För dig med hemmagym kan det innebära en investering i din hälsa, medan en gymägare har fokus på lönsamma affärer. Vägen för oss är den samma, bra träning med smart gymutrustning och god service. I vår långa erfarenhet är det så man når bäst resultat.

Service av träningsutrustning

Oavsett om den står på ett gym, hos ett företag eller i ditt hem utför vi service av all gymutrustning vi säljer. För att minimera din väntetid för reparationer fyller vi ständigt på lagret i Norrköping med reservdelar till våra gymmaskiner. På så sätt undviks onödiga driftstopp och de oväntade kostnader och förluster av kundförtroende till ditt gym som kommer med dem.

Teckna serviceavtal med Motion & Fitness

Ingen är bättre insatt i vad som krävs för att hålla dina gymmaskiner på topp och förlänga deras livslängd än våra egna servicetekniker, som arbetar med maskinerna varje dag. Se till att dina träningsmaskiner får noggrann service med rätt tidsintervall genom att teckna serviceavtal med oss. Vi skräddarsyr det efter dina behov och önskemål. När vi står för regelbundet underhåll, service och nödvändiga reparationer av din träningsutrustning behåller den full funktion och du får mer tid att ägna åt kärnverksamheten.

Kostnaden är direkt kopplad till det arbete vi utför på dina träningsredskap. Maila oss för ytterligare information om hur ett serviceavtal med oss fungerar och vad det kostar. Tillsammans hittar vi en nivå som passar just dig!

Serviceanmälan