You have no items in your shopping cart.

Styrketräning – Hemmaträning

Hemmaträning är en dröm för många och gör onekligen vardagen enklare. Att slippa transportsträckan till gymmet är självklart ett stort plus, att själv få välja redskapen är en annan! Faktum är att du inte behöver ett jättestort utrymme för ett fullgott hemmagym. Hantlar och andra sorters vikter tar upp minimal plats, förvara dem under sängen eller på en av våra smarta ställningar. Kettlebells är lika lätta att ställa undan, har du inte plats att träna med dem inomhus kan trädgården eller gården om du bor i lägenhet vara ett alternativ.

Ledande varumärken

Ska du göra om ett helt rum till fullskaligt hemmagym blir valmöjligheterna ännu större. Ett multigym ger dig möjlighet till otroligt många övningar för alla viktiga muskelgrupper i en maskin. För dig som gillar styrketräning med skivstänger är ett half rack eller power rack tillsammans med bänkar ett bra alternativ. Hos oss hittar du allt det här och lite till. Vi tar enbart in produkter från varumärken som är ledande inom goda materialval och stabila konstruktioner som ger dig den mest effektiva träningen. Varje produkt lever självklart upp till vår höga kvalitetsstandard och kommer med bra garantier.

Med rätt redskap blir du starkare på nolltid! Klicka hem allt för styrketräningen från oss på nätet. Målet för oss är alltid att möjliggöra smidig träning med goda resultat. Med ett bra hemmagym får du den bästa chansen att träna på ett enkelt sätt, så skonsamt eller hårt som du vill och dina förutsättningar tillåter. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss, med 30 års erfarenhet har vi svar på det mesta.