You have no items in your shopping cart.

Styrketräning – Semi Kommersiell

Vi har ett brett sortiment av utrustning för styrketräning för företagsgym, hotell, skolor och andra mindre kommersiella gym. Vikter, hantlar och kettlebells är riktigt effektiv och mångsidig träningsutrustning för de som vill gå ner i vikt eller bygga muskler. Hos oss hittar du flera smarta ställningar som lyfter upp redskapen från golvet och ger dig mer utrymme till annat.

I små utrymmen kan det vara svårt att göra ett urval av vilka träningsredskap de som tränar kommer få ut så mycket som möjligt av. En eller flera bänkar i kombination med half rack eller power rack som gör träning med skivstänger smidigare och säkrare är en populär variant. Multigym är (som namnet antyder) flera gymmaskiner i en, Abilica Express har till exempel över 40 unika övningar och plats för tre personer. Det sparar yta och tillgodoser fler åsikter om vad som är kul och givande träning.

Starkare och friskare kroppar

Gör ditt gym till ett ställe där mål uppnås och nya steg kan tas för starkare och friskare kroppar! Våra maskiner för styrketräning är gjorda för att passen ska gå smidigt och ge tydliga resultat. Både nybörjare och rutinerade gymbesökare kan få ut lika mycket av samma redskap. Inställningarna kan justeras efter olika förutsättningar, med inställningar för motstånd, tyngd och användarens längd. Du och dina medarbetare eller gäster kan alltså anpassa träningen precis som de vill.

Vi på Motion & Fitness har lång erfarenhet av att leverera gymutrustning till företag och gym, hör gärna av dig till oss på e-post med frågor kring produkterna och vad som kan passa dina önskemål. Köp eller be om offert direkt online! Vi erbjuder snabba leveranser och god service.