You have no items in your shopping cart.

Maskiner för styrketräning – Kommersiell

En stor motivator för många gymbesökare att köpa medlemskort är professionell utrustning för styrketräning. Våra hantlar i olika tyngd och maskiner med avancerade inställningar gör det möjligt att ställa in flera parametrar efter olika förutsättningar. Det kan vara vikt, motstånd, färdiga program eller liknande. Där det är nödvändigt kan våra maskiner även ställas in efter användarens längd på ett enkelt och säkert sätt. Olika uppfinningar och specialfunktioner ger en wow-känsla som får träningen att kännas smidigare och mer effektiv.

Bra materialval ger ett otroligt mycket bättre intryck. Våra kommersiella vikter är till exempel gjorda i rostfritt stål med smarta höljen för att förhindra rost och svarta fläckar. Självklart är säkerhet en stor faktor som tas på högsta allvar, därför samarbetar vi endast med ledande märken som är kända för sin höga kvalitet.

Smart och mångsidig träningsutrustning

Multigym är smarta lösningar när du vill ha möjlighet att använda redskap på flera sätt. Kombinera gärna våra bänkar och skivstänger med stabila half rack eller power rack för individuell träning med fria vikter. Hantlar och kettlebells har en självklar plats på gym världen över, eftersom de öppnar upp för ett stort antal övningar, ger oöverträffat effektiv träning och tar upp relativt liten plats. Självklart har vi ett stort utbud av ställningar för att passa vikter i alla lokaler.

Beställ eller begär offert från oss på webben! Vi erbjuder snabba leveranser och goda garantier. Är du intresserad kan vi även skriva serviceavtal. Vårt reservlager hålls alltid välsorterat, på så sätt förkortar vi väntetiden på reparation och längden på eventuella driftstopp. Har du frågor till oss tar vi gärna emot dem på e-post.