You have no items in your shopping cart.

Semi-kommersiell träningsutrustning

I den här kategorin ryms maskiner och utrustning till gym på hotell, företag, bostadsrättsföreningar och liknande. Sådan här träningsutrustning tål medelhögt användande på runt 6-10 timmar om dagen. Alltifrån kettlebells till konditionsmaskiner och crossfitutrustning finns i vårt stora sortiment. 

Vad ska finnas i ett gym?

När du sätter ihop ett gym är den bästa utgångspunkten en kombination av lokalens förutsättningar och vad de som ska träna efterfrågar. Har du en liten eller stor lokal? Är crossfit populärare än yoga? Lösningen beror i slutändan på din budget, nivån du vill lägga träningen på och andra variabler. Bäst är många gånger att variera träningsformerna, för att engagera så många som möjligt.

Vill du ha hjälp att hitta en bra lösning som passar just dig hjälper vi gärna till. Motion & Fitness har kompetens att anpassa träningsutrustningen efter organisationen och vad du och de andra vill få ut av gymmet. Kontakta oss på e-post med dina frågor.

Tre decennier inom träning

Vi har över 30 års erfarenhet av att leverera träningsutrustning. Det är naturligt för oss att endast samarbeta med varumärken som håller hög kvalitet, på samma sätt som det är självklart att servicen ska ligga på topp. Våra kunniga servicetekniker finns tillgängliga för underhållsarbete på allt du köper hos Motion & Fitness. Tecknar du ett serviceavtal ger vi skräddarsydd, kontinuerlig service med anpassande intervaller.

Investera i ett friskare liv för medarbetare, grannar, gäster eller vilka det nu är som ska träna hos dig. Köp direkt från oss online, leveranserna är snabba och vi erbjuder bra garantier! Vill du hellre leasa än köpa gymutrustning gör vi det möjligt. För leasade gymprodukter ingår allt i månadskostnaden och efter kontraktsperioden kan du behålla maskinen mot ett förbestämt restvärde.