You have no items in your shopping cart.

MF-BEG12 Star Trac Upright Bike

Begagnad Star Trac E-UB motionscykel i mycket fint skick. Nyservade, motionscykeln är endast 3 år ga...
18.750,00 kr

MF-BEG13 Star Trac Rec. Bike

Begagnad Star Trac E-RB motionscykel i mycket fint skick. Nyservade, motionscykeln är endast 3 år ga...
22.500,00 kr

MF-BEG14 Star Trac Treadclimber

Begagnad Star Trac E-TC Treadclimber i mycket fint skick. Nyservade, treadclimber är endast 3 år gam...
25.000,00 kr

MF-BEG35 Indoor Walking IW2

Indoorwalking IW2 Modell i mycket fint skick knappt använda. Display finns till alla cyklarna.
8.625,00 kr

MF-BEG36 Indoor Walking IW3

Indoorwalking IW3 Modell i mycket fint skick knappt använda. Display finns till alla cyklarna. Di...
8.625,00 kr

MF-BEG37 2120 Cardionics Löpband

Cardionics löpband i mycket fint skick, endast hastighet. Antal 1st
12.500,00 kr

Begagnade träningsmaskiner

Hos oss finns många gånger en begagnad spinningcykel, crosstrainer, löpband, roddmaskin och annan träningsutrustning i fullgott skick uppe till försäljning. Till våra ledande varumärken hör Abilica, Precor, Stairmaster, Schwinn, Nautilus och många fler. De är kända för goda materialval, stadig konstruktion och flexibla inställningar. Vi ser till att alla produkter är nyservade och att eventuella fel har reparerats innan de kommer ut på hemsidan, på så sätt kan vi garantera hög kvalitet även till dig som köper begagnade träningsmaskiner. 

Få ut mer för pengarna

Den tydligaste fördelen med att handla begagnat är prisvärdheten. Du får ut mer för pengarna, med tanke på den noggranna service vår begagnade gymutrustning genomgår i förhållande till den drastiska prissänkningen.

Hos oss kan både privatpersoner och företag som driver gym, rehab, simhallar, idrottsföreningar och liknande göra begagnade fynd. Vi säljer endast gymmaskiner med hög slitstyrka och lång livslängd, därför platsar en begagnad motionscykel bredvid ett nytt löpband på gym av högsta standard.

Handla fin och funktionell utrustning begagnat direkt här på nätet eller kom förbi vår lagerbutik! Där är du välkommen att prova och känna hur produkterna fungerar. På Motion & Fitness sätter vi dig i främsta rummet och service är viktigt för oss. Det visar vi inte minst genom våra garantier och möjlighet till serviceavtal. Vi har arbetat i branschen i över 30 år och delar gärna med oss av den enorma kunskapsbank vi hunnit bygga upp. Har du frågor kring våra produkter och vad som passar bäst hos du välkommen att kontakta oss på mail.