You have no items in your shopping cart.

Konditionsmaskiner – Semi Kommersiell

Bra konditionsmaskiner är en god investering till gym hos bostadsföreningar, hotell och andra företag där utrustningen används oftare än på ett hemmagym. Konstruktionen på semi-kommersiella maskiner är robust men väldesignad för en professionell look och längre livslängd. Tillverkarna bakom våra produkter är marknadsledande, tack vara sina innovativa maskiner och smarta lösningar.

I ett mindre gym är lokalen en viktig faktor när det kommer till val av utrustning. Du vill få plats med så mångsidig träning som möjligt, utan att göra det alltför plottrigt. Bilda en uppfattning av hur många timmar om dagen maskinerna kommer användas och hur intresset för ett gym ser ut? För ett minimalistiskt gym kan löpband, crosstrainer, konditionscykel och roddmaskin räcka gott och väl på konditionssidan. Bland dem kan de flesta hitta en favorit och variera sin träning. Naturligtvis kan konditionsmaskiner varieras och kompletteras i all oändlighet. Spinningcykling är till exempel en tuffare version av indoorcykling som är väldigt populär.

Konditionsmaskiner för optimal träning

Våra löpband, trappmaskiner, roddmaskiner, crosstrainers och andra konditionsmaskiner är byggda för att så många som möjligt ska få optimerad träning. På en motionscykel eller skidmaskin kan det handla om fler inställningar för motstånd, medan ett löpband utrustas med olika hastigheter, lutningar och färdiga program. Samtliga produkter är enastående vad gäller design och funktion. De är säkra att använda och hjälper den oerfarna gymbesökaren träna på rätt sätt.

Beställ alla konditionsmaskiner till ditt gym från oss online, med kort leveranstid! Med maskiner av hög kvalitet i kombination med fantastisk service och support kan Motion & Fitness optimera din goda investering i gymmet. Har du frågor kring produkterna eller vad som passar för dig svarar vi gärna på e-post.