You have no items in your shopping cart.

Konditionsmaskiner – Kommersiell

Konditionsträning minskar bland annat risken för hjärt- och kärlsjukdomar, högt blodtryck, övervikt och diabetes. I och med det är det inte speciellt konstigt att konditionsmaskiner hör till den mest populära utrustningen på gymmet. För dig som driver ett gym är det inte bara viktigt att ha konditionsmaskiner, det gäller även att satsa på konstruktioner som håller länge under tuffa påfrestningar av kontinuerligt användande. Designdetaljer som lockar kräsna potentiella medlemmar blir också allt viktigare.

Vare sig vi talar om en crosstrainer, skidmaskin, spinningcykel, löpband, trappmaskiner eller roddmaskiner får du prestanda utöver det vanliga när du beställer från oss. De som tränar får all möjlighet att anpassa träningen efter sina förutsättningar, uthållighet och mål. Varje träningspass blir unikt och skräddarsytt, på maskiner som inte bara är smidiga utan dessutom ser professionella ut.

Innovativa lösningar från världsledande märken

Hos Motion & Fitness finns det senaste inom teknik, design och funktion. Alla våra produkter kommer från världsledande märken och inkorporerar innovativa lösningar. Det höjer kvaliteten på träningen och förlänger livslängden på maskinerna. En motionscykel från oss tål att trampas många timmar varje dag och de professionella löpbanden har starkare motor. Allt för att passa behoven som ställs på ett gym där många vistas och tränar.

Klicka hem konditionsmaskiner direkt eller begär offert direkt online i webbutiken! Utöver köp erbjuder vi leasing och uthyrning. Vi har även nyservade begagnade alternativ. Motion & Fitness har lång erfarenhet och jobbar med stort fokus på god service. Snabba leveranser och bra underhåll från våra egna tekniker är en självklarhet. Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig på mail!