Träningsutrustning för gym

Driver du ett gym eller en hälsostudio och behöver köpa in träningsmaskiner och utrustning? Letar du efter en gymgrossist som kan erbjuda högkvalitativa gymmaskiner med förstklassig service? Vi på Motion & Fitness har lång erfarenhet av installation och service av gymutrustning och utformning av kompletta gym. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett kundanpassat gym!

Gym - referenser

Här nedanför kan du läsa omdömen från några av våra gymkunder som köpt träningsutrustning från oss:

DB Hälsospecialisten

Dennis på DB Hälsospecialisten driver två gymanläggningar - en i Stockholm City och en i Nacka. Dennis har valt att köpa all sin gymutrustning till sina gym från oss på Motion & Fitness, på grund av gymmaskinernas höga kvalitet, vår förstklassiga service och support. 


Jag har jobbat med Motion & Fitness i många år och kan starkt rekommendera dom, då dom besitter hög kompetens i både projektering och hjälp med finansiering utav utrustningen. - Dennis, DB Hälsospecialisten

1 Gym Söderköping

När 1 Gym flyttade sitt gym till helt nyrenoverade lokaler passade de på att göra en rejäl uppfräschning av sina gymmaskiner. Eftersom 1 Gym tidigare varit kund hos oss på Motion & Fitness var valet av gymleverantör enkelt.  Kunden uppskattar vår  service, våra snabba leveranser och vår säljsupport.


Jag rekommenderar Motion & Fitness. - Michael, 1 Gym Söderköping

Varför Motion & Fitness?
Välj oss som din gymleverantör om du vill ha:

-Ett komplett & kundanpassat gym
-Hög kvalitet
-Stort urval
-Bra serviceavtal & support
-Hjälp från start till mål

Leasa eller hyr gym!
Vi erbjuder leasing och uthyrning av kompletta gym.

Kontakta oss på Motion & Fitness så berättar vi mer om hyr- och leasinggym!

Vi hjälper dig sätta samman ditt gym - Kontakta oss!