You have no items in your shopping cart.

Hemmaträning

Slipp transportsträckan genom att ordna ett gym hemma hos dig. Ett hemmagym kan göras hur stort eller litet som helst. Kanske har du en favoritmaskin du vill ställa i vardagsrummet eller ett helt rum du vill göra om till gym. Det bästa är att du får bestämma helt själv vad som ska ingå!

Bland alla konditions- och träningsmaskiner är det lätt att tappa bort sig i valmöjligheterna och det blir svårt att fatta beslut. Vårt råd är att utgå från dig själv, ditt hem och hur du tränar. Ta en titt på utrymmet du vill sätta av till hemmaträning. Vad är det för yta du har att jobba med? Precis som när du köper möbler är det bra att gå och mäta med måttband. På så sätt ser du till att enkelt kunna röra dig mellan redskapen du till sist väljer.

Utrustning för stora och små hemmagym

Träningsredskap som hantlar och kettlebells ger effektiv styrketräning och är enkla att ställa undan hemma. Ett tips är att ordna en stötabsorberande gymmatta för att skydda både golv och utrustning. Ett multigym är större men ger möjlighet till enormt många övningar i en maskin. För dig som fokuserar på kondition är exempelvis löpband, crosstrainer eller roddmaskin värda att investera i. Bäst utrustning är helt enkelt den du tycker det är både roligt och tufft att träna med, bara den platsar i ditt hemgym.

All gymutrustning för träning hemma kan du köpa från oss online! Vi lovar snabba leveranser och ger bra garantier. Med Motion & Fitness får du förstklassig service till alla maskiner. Välkommen att kontakta oss på e-post med frågor kring produkterna, vi rätar ut alla frågetecken.