You have no items in your shopping cart.

MF-1002 Crossfit Style 30mm Gummimatta

Sportec Style – för Crossfit Sportec Style är en tjockare gummimatta som skyddar undergolvet samt...
993,00 kr

MF-GR1006 Gummimatta 6 och 8mm

Gummimatta – för fria vikter. Sportec Color gummimatta består av fint återvunnet gummigranulat med ...
From 411,00 kr

MF-LFP10 Lyftarpodie

Lyftarflaket är stabilt och uppbyggt på en träram med 30mm Gummimatta på sidorna som absorberar bort...

MF-PZM10 Puzzelmatta 1x1

Puzzelmatta som passar utmärkt på strecthyta. Mattan är Röd/Blå. Tjocklek 20mm och är 1x1m
248,00 kr

Gym-/Gummigolv - Hemmaträning

Blir du orolig för golvet när du tränar med vikter hemma? Det är faktiskt så att underliggande betong kan ta skada av stötar som överförs av fallande vikter, även om golvet klarar smällen. Ett ordentligt gymgolv trollar bort din oro så att du kan gå in helt för träningen och att nå dina personliga mål istället! Utöver stötdämpning förbättrar en golvmatta akustiken i ditt gym och har ergonomiska fördelar. På Motion & Fitness hittar du bara gummigolv från ledande leverantörer av träningsprodukter för hem och gym. Är du ute efter mer spännande färger rekommenderar vi Sportec Colour. Två färger finns att klicka hem direkt, men hör du av dig till oss berättar vi om specialnyanserna som går att beställa in.

Otrolig slitstyrka i flera år

Mattorna är otroligt slitstarka, även efter flera år ser de mattan nästan ny ut. Monteringen hade inte kunnat vara enklare och inget lim behövs. Delarna i pusselmattan har fördelen att de håller ihop sig extra väl. Rengöringen är smidig, vilket ger dig mer tid till träning och allt annat som är viktigt i livet.

Gymmattan är en bra investering, eftersom hemmagym ofta är mindre till ytan skenar den totala kostnaden inte iväg. Du kan antingen lägga matta där du brukar träna med vikter eller i hela ditt gym. Ur ergonomisk och estetisk synpunkt kan det vara bättre att täcka hela utrymmet.

Ge hemmagymmet ett proffsigare utseende, förbättra ergonomi och skydda huset på samma gång! Beställ din gymmatta från oss online till ett bra pris med goda garantier och snabba leveranser! Hör gärna av dig på e-post om du har frågor kring gymmattor och vad som passar bäst hemma hos dig.