You have no items in your shopping cart.

MF-1002 Crossfit Style 30mm Gummimatta

Sportec Style – för Crossfit Sportec Style är en tjockare gummimatta som skyddar undergolvet samt...
993,00 kr

MF-GR1006 Gummimatta 6 och 8mm

Gummimatta – för fria vikter. Sportec Color gummimatta består av fint återvunnet gummigranulat med ...
From 411,00 kr

MF-LFP10 Lyftarpodie

Lyftarflaket är stabilt och uppbyggt på en träram med 30mm Gummimatta på sidorna som absorberar bort...

MF-PZM10 Puzzelmatta 1x1

Puzzelmatta som passar utmärkt på strecthyta. Mattan är Röd/Blå. Tjocklek 20mm och är 1x1m
248,00 kr

Gym-/Gummigolv – Semi Kommersiell

Med flera människor i rörelse blir det lätt att hantlar faller i golvet då och då. Även maskiner för till exempel indoorcykling kan slita på golvet. Även om golvytorna inte verkar ta skada av fallande vikter är det möjligt att stötarna överförs och orsakar allvarliga skador på underliggande betong.

En gymmatta från oss förbättrar både akustiken avsevärt och skyddar golven. Det mest högprioriterade stället att ha gymgolv på är vid utrustning för spinningcykling och ställningar för hantlar, men att lägga mattan över hela lokalen har ergonomiska och visuella fördelar.

Hög slitstyrka och otrolig livslängd

På Motion & Fitness har vi enbart gummigolv från de ledande varumärkena inom gym, med hög slitstyrka och otrolig livslängd. Efter åratal av oöm hantering kommer den troget behålla full funktion och se ut som ny. Att din golvmatta dessutom är enkel att städa sparar pengar för ditt gym.

Till och med installationen är lätt avklarad! Att plocka bort våra gymmattor är naturligtvis precis lika lätt. Pusselmattan är nästan en lek att lägga och riskerar inte att glida isär. Är du ute efter intressanta färger rekommenderas Sportec Colour i återvunnet gummigranulat. Den finns tillgänglig i svart/grå, svart/blå och ytterligare specialfärger.

Förhöj utseende, ergonomi, akustik och hindra skador i ett slag! Beställ golv och mattor till ditt gym smidigt online! Vår kombination av bra priser, generösa garantier och snabba leveranser är oslagbar. Om du har tänkt köpa större kvantitet är du välkommen att kontakta oss för en offert. Hör även gärna av dig till oss på e-post med frågor och funderingar kring gymgolv, mattor och vår utrustning.