You have no items in your shopping cart.

MF-1002 Crossfit Style 30mm Gummimatta

Sportec Style – för Crossfit Sportec Style är en tjockare gummimatta som skyddar undergolvet samt...
993,00 kr

MF-GR1006 Gummimatta 6 och 8mm

Gummimatta – för fria vikter. Sportec Color gummimatta består av fint återvunnet gummigranulat med ...
From 411,00 kr

MF-LFP10 Lyftarpodie

Lyftarflaket är stabilt och uppbyggt på en träram med 30mm Gummimatta på sidorna som absorberar bort...

MF-PZM10 Puzzelmatta 1x1

Puzzelmatta som passar utmärkt på strecthyta. Mattan är Röd/Blå. Tjocklek 20mm och är 1x1m
248,00 kr

Gym-/Gummigolv - Kommersiell

Vare sig du vill lägga en matta för stötdämpning, bättre grepp, ergonomi eller ljuddämpning har vi rätt alternativ för ditt gym. En tjockare gummimatta skyddar både golv och underliggande betong när tunga vikter faller ner, något som annars kan leda till svåråtgärdade skador. Den ljuddämpande funktionen tar hänsyn till grannar.

Gummigolv kan läggas i hela gym, men det är i tyngdlyftningsrum med fria vikter som de verkligen kommer till sin rätt. De är enkla att installera, kostnadseffektiva och ger ett snyggt resultat som passar in i en stilren och väl sammansatt look. Vi erbjuder även stabila lyftartak, med gummimatta på sidorna av den uppbyggda träramen för att absorbera ljudet från de allra tuffaste droppen.

Gymmattor i bra material från ledande varumärken 

Motion & Fitness är måna om kvalitet och säljer bara gymmattor från ledande varumärken i de bästa materialen. Det här är robusta produkter som möter kraven som ställs i ett välbesökt gym. Smarta lösningar underlättar skötsel och rengöring.

Beställ golv och mattor till ditt gym direkt från oss online! Våra priser är konkurrenskraftiga och leveranserna är snabbt framme. Utöver det erbjuder vi bra garantier. Är du ute efter större kvantitet är du välkommen att kontakta oss för en offert. På Motion & Fitness har vi egna tekniker för service, underhåll och reparationer. Vi skriver gärna serviceavtal om du vill att vi kommer förbi löpande. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på e-post med frågor och funderingar kring gymgolv, mattor och hur de fungerar i kombination med vår utrustning.