You have no items in your shopping cart.

Utrustning för gruppträning

Allt är roligare tillsammans! På gruppträning peppar instruktören och deltagarna varandra, vilket ger mer motivation och bättre resultat för många. Maxa peppen med funktionell utrustning som tillåter både nybörjare och avancerade deltagare att få ut så mycket som möjligt av träningen. Vi har all gymutrustning för dig som anordnar pass i aerobics, body pump, spinning, pilates, yoga, TRX och många andra sorters gruppträning. All utrustning håller högsta kvalitet eftersom vi endast tar in produkter från ledande varumärken. 

Lätthanterlig och modern gymutrustning för gruppträning

Vi tar pulsen på eftertraktade träningsformer och erbjuder sedan dig produkter av bästa standard för att möta marknadens krav. Vad sägs om stepbänkar i ett stycke med halksäkra tassar och flera höjdinställningar, eller ett bodypumpset med gummibeläggning på både skivstång och viktskivorna? Med lätthanterlig och modern utrustning kommer deltagarna på dina gruppträningar imponeras och känna sig inspirerade att träna mer. 

Snabba leveranser vid köp online

Köp direkt på nätet för snabba leveranser! Kika på vårt stora sortiment och hitta gymutrustning för deltagarna på dina gruppträningar. Oavsett om du driver träningsklasser i mindre eller större skala finns smarta alternativ. Vi har delat upp efter träningsformer för att ge bättre översyn.

Med egna servicetekniker kan vi även utföra underhåll och reparationer på alla maskiner vi säljer. Vårt välsorterade reservdelslager eliminerar leveranstid av delar och ser till att du slipper onödiga driftsstopp. Ett eventuellt serviceavtal kan skräddarsys efter din verksamhet, vilken utrustning som finns och hur mycket den används. Har du frågor kring våra produkter och tjänster är du varmt välkommen att höra av dig, så ger vi utförliga svar så snart som möjligt.