You have no items in your shopping cart.

Gymutrustning för kommersiell träning

Med kommersiell träning menas anläggningar som gym och gymkedjor, där medlemmar tränar ofta och maskinerna sällan står oanvända många timmar på dygnet. Vi har särskild gymutrustning som klarar att möta den frekventa användningen, med stabil konstruktion och innovativ design. Hos oss finns enbart utrustning och maskiner från ledande varumärken inom gym. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och bra garantier. Målet är ett heltäckande sortiment för att tillgodose alla sorters träning. Allt från konditionsmaskiner till crossfitutrustning syns i menyerna. 

Serviceinriktat bemötande

Vill du ha hjälp att hitta rätt produkter för just ditt gym hjälper vi gärna till. Gemensamt hittar vi en lösning som passar din budget, vision och lokal. En serviceinriktad inställning är a och o för oss. Därför utför våra kunniga tekniker service på träningsmaskinerna du köper från oss, enligt dina önskemål. Genom att teckna ett serviceavtal underhålls dina träningsmaskiner med jämna mellanrum. Vi skräddarsyr avtalet tillsammans med dig, med dina behov och tankar som utgångspunkt. I vårt lager i Norrköping finns ett välsorterat reservdelslager. På så sätt minskar vi väntetiderna för reparation och förlänger livslängden på din träningsutrustning.

Köp direkt i vår webbshop och få din gymutrustning levererad snabbt! Vi har över 30 års erfarenhet och svarar gärna på frågor kring träning med våra produkter via mail. Vill du hellre leasa än köpa utrustning och maskiner till gym står vi gärna till tjänst. Målet är att göra träningen enkel, utan krångel med flera aktörer inblanda. Som helhetsleverantör inkluderar vi allt i den löpande månadskostnaden. Då tar vi även på oss att ge service och hantera reparationer löpande. Efter hyresperioden får du till och med behålla utrustningen mot ett förbestämt restvärde.